0

valla her an dengeler degisebilir. emek verdikce surekli soru cevapladikca listeninde degisecegini dusunuyorum. hic belli olmaz yani. insallah bende listeye girerim. en basa gelemesemde 50 tl'lik sirayi hedefliyorum su an. herkes emeginin karsiligini aliyor burda. emek verenlerde helal olsun. ilk 10'a girmek cok zor gercektende buyuk emek verenler ilk 10'dalar hakeden kazansin diyorum.

1

listede herkes çok azimli ama her an her şey olabilir. keşke ilk 20'ye verilseydi ödül, az daha olsa kimsenin çabası sonuçsuz kalmazdı. yarışma süresi uzun olsun dedik ama uzadıkça stres de arttı. şu an onuncu sıradayım ve sadece listeden düşmemek için çaba gösteriyorum. ama diğer yarışmacılarda ilk ona girmek için çaba gösteriyor ve rekabet hiç bitmiyor sitede. tek istediğim artık bir ödül almak sitede.

0

yarışmada devamlı liste gerçekten de değişiyor. az miktarda parası olan insanlar 1 ve 2. sırayı aldı diyebilirim. bir anda ilerlediler hani zaten gece uyumayan insanlar varm eğer yılbaşı gününe 2 gün kala gece, gündüz demeden uyumazsa yani 1-2-3-4 sırayı da alabilir. gerçekten de herkesin paraya ihtiyacı var. zaten o parayı almak için de gece uyumuyorlar benim de paraya çok ihtiyacım var ama ben uyumak zorundayım sonuçta ben zaten 15 aydır doğru düzgün uyumuyorum her gün 3 saatlik uykuyla o uyku sersemi de gece buraya giremiyorum ne yazık ki maalesef ama liste değişebilir. çünkü bu son dönemlerde gerçekten de değişmeye başladı. liste bakalım bekleyip göreceğiz hak eden kazansın diyorum. kim hak ediyorsa olsun gerçekten de.

0

son günlerde çok hızlı devam edilmez ise bu şekilde gider ama tabi kararlı olup gece gündüz soru cevap yaparak ilerleyenler olabilir.