0

site yönetimi kendi sorumuza cevap vermenin bir sıkıntı olmayacağını söyledi zaten. onun dışında bazen bende kendi sorduğum soruya cevap yazıyorum. ha yarışma içerisinde ha şuan. farketmiyor yani benim için kendi soruma cevap vermem. yani bazen site içerisinde öyle sorular soruyorlar ki sırf araştırma yapmak gerekiyor her soruda.. tamam eyvallah bilgi sorusu, çok güzel ama bazen kazancı daha kısa sürede limite ulaştırayım da çekeyim. bir ödememi yaparım, bir kontör olur ya da çocuğum varsa bir paket bez parasına ulaşınca kazancım çekeceğim mesela. :) sonuçta cevap yazınca bir kazanç sağlıyor muyum? evet sağlıyorum.

0

cevaplayabilir. sitede kendi sorusunu cevaplayamaz diye bir kural yok. aksine kendi sorusuna cevap verebilir yazıyor. sizde kendi sorunuza cevap verin. kimse sizi tutmuyor. bende bunu yapıyorum. soruyu sorar sormaz cevaplıyorum son birkaç gündür ama yarışma olduğu için bıraktım onu. yeni gelenler ve öğrenciler var aramızda diye yapmayı bıraktım. onlarda para kazansın diye.

1

vay güzel yöntem demekki çözmüş olayı biz daha her soruya yanıt verelim diye kendimizi yırtalim :) öyle bir kural yoksa yapabilir tabiki ama ben kendi soruna cevap veripte kazanç sağlandığını bile şuan öğreniyorum :)

1

sorularina cevap vermesinde bir sorun yok bildigim kadariyla,ama emin ol eger adil bir yarisda olmasaydi kendisi sorumani de gerekeni yapardi.

0

bende sorularıma cevap veririm ama hep değil sık sık da değil bende dikkat ettim hemen hemen hepsine kendi sorularına cevap vermiş