0

sigara içmediğim için para harcamıyorum. ama babamın sigaraya günde 30 lira verdiğini bilirim

0

sigara içmiyorum dolayısıyle giderimde olmuyor keşke içseydimde para verdiğim bir şey olsaymış diyorum bazen.ama iyi kiiii kullanmıyorumm.günde bir paketten başlayıp 10 liradan ayda 300 lira yapar bunu günde 2 pakete çıkarsan ayda 600 lira yapar iki pakette yetmezse günlük 3 pakete çıkarsak anca yeter oda aya vurursak 900 rahat 1000lira yapar oda ocağıma incir ağacı diker ve sırtımız yamultur allahtan siğaram falan yok öyle giderimde yok çok şükür beleş yaşıyorumm...

1

sigara kullanmıyorum. ama kullanan herkesin kendisine sorması ve sorgulaması gereken bir bütçe. hem maddi hem manevi açıdan zararlı. sağlığınız ve bütçeniz için bırakmanızda faydalı olabilir bu bütçeyi hesaplamak ve ne kadar çok paralar gittiğini görmek.

0

günde bir paket desek bir paket 10 tl ayda 300 tl ediyor.

1

eşim sigara içiyor ve sigaraya ayda en az 400 tl gidiyor yani keşke o sigarayı içmeseydi de o sigaraya verilen 400 tl'yi çocuklarımıza harcıyabilseydik en azından ama ne yapıyorsa bir türlü sigarayı bırakamıyor elinden geleni de yapıyor bir türlü bırakamadı ancak bir yerden yardım alması gerekiyor.

0

sigaraya hiç para harcamıyorum çünkü sigara kullanmıyorum. genelde gördüğüm çok fazla para veriliyor birkaç paket alıyorlar 40-50 tl ödüyorlar hep insanlar. ayrıca aylık 300-500 tl ödeyenler var eşiyle içip.