0

ruh sağlığımız gerçekten yemek yememizi istemedi çok aşırı bir şekilde etkiliyor bence çünkü bende de bazen oluyor bazen üzüntü olduğum zamanlarda ,stresli olduğum zamanlarda hiçbir şekilde yemek yiyemiyorum.ruh sağlığımız oldukça önemlidir beslenmenizde çünkü eğer ki yemek yersek ,beslenmemize dikkat edersek zaten o zaman sen ise açıdan da bedensel açıdan da çok iyi bir şekilde oluyoruz.yoksa gerçekten hiçbir şekilde kendimizi vererek mesela ders çalışamıyoruz, işimize kendimizi vererek yapamıyoruz maalesef o yüzden beslenmemize gerçekten çok dikkat etmeliyiz. tabii ki de insanlar bazen ruhsal durumları bazen bozuk olabiliyor mesela ailede bir çok sorun olabiliyor kişide işsiz kaldığında sürekli üzülebiliyor bu durumdan sonra da olabiliyor yani birçok durumdan sebepten dolayı ruh sağlığımız posta biliyor bazen. o yüzden de beslenmemize iyi bir şekilde dikkat etmeliyiz özellikle de bir çikolata yiyip en azından kendimiz olup da edebiliriz diye düşünüyorum. başka şey de olabilir tabii ki de neyi seviyorsak bizi ne mutlu edecekse o şeylereyönelerek en azından mutlu olmaya çalışmalıyız insanlar hiçbir şekilde kafaya takmamalıyız aslında. insanlara sürekli kafaya taktığımız için, onlar bizi üzmesine izin verdiğimiz için sürekli genellikle ruh sağlığımız bozuluyor üzüntü içerisine giriyoruz strese oluyoruz o yüzden de bence bunların hiçbirini kafaya takmamak gerekiyor diye düşünüyorum.en azından hayatı kendi akışına göre bırakmak ve kendimizi mutlu edecek başka şeyden yönelmek en azından çok iyidir. mesela kendimizi bir hobi edinmeliyiz en azından bir hobi edinirsek bu sıkıntılardan bu stresli hayattan en azından birazcık uzaklaşabilirim bize iyi gelecek şeyleri yapmak ,bize iyi gelen insanlarla arkadaşlık etmek gerçekten çok önemlidir ruh sağlığımız için. o yüzden en azından ruh sağlığımızı iyi bir şekilde korumalıyız ki bedenen de zihnen de iyi olabilirim özellikle de beslenmemize çok iyi dikkat etmeliyiz.

0

ruh sağlığı beden sağlığını oldukça etkileyen bir şeydir. kimisi sinirli iken, üzgünken, mutsuzken, mutluyken veya sinirliyken çok yemek yer aşırı kilo alır. kimisi de hiç yemek yemez iştahı kapanır. bu yüzden ruh sağlığını dengede tutmalıyız. yaşananları olması gerektiği gibi daha sakince karşılamalıyız.

0

ruh sağlığı beslenmeyi doğrudan etkileyen birşeydir. eğer ruh sağlığınız bozuk ise aşırı beslenme ile zehirlenmeler yaşayabilirsiniz. yada hiç beslenmemeye sebeb olabilir.

0

ruh sağlığı beslenme çok kötü bir şekilde etkiliyor şahsen ben moralim bozuk olduğu zaman tek yudum su içemiyorum içsem bile istifra ediyorum şu an 62 kilo olan ben moralim bozukken 43 kilo lara kadar düşebiliyor um allah kimseye böyle bir şey vermesin amin