0

evet ben şuan bursadayim.masallah uludağa kar hiç eksik olmuyo.ama şehir merkezinde malesef kar yok

0

maalesef izmir'in dağlarına tek kar yağdı. alçak bölgelere yağmadı. torbalı'da yağmasını çok istiyordum.

0

evet bu sene ankara da 3 veya 4 defa kar yağışı oldu baya fazla oldu yani normalde bu kadar yapmıyordu bir süredir. hafta sonu da tekrar kar yağışı uyarısı yapışıyor belkide devam edecektir yine olabilir bilemem.

0

suan ben antalyadayim.vallahi antalya yazın öyle sıcakki yanar insan.kışın ise tabiki çok fazla yağmur yağan bir şehir hemde sel olurcasina birde antalya nin bir kisminda kar bir kisminda güneş var insanlar denize giriyor.böyle bir acayip şehir antalya iste.

1

sabah kar yağışına eşim beni uyandırdı. bugün de erken kalk dedi. :) normalde ben 09,30 gibi kalkarım. 08,40 idi eşim beni uyandırdı. halen de yağıyor kar ara ara yavaşlasa da.

0

benim bulunduğum şehire zaten zor kar yağar.hayır kar yağmadı ama dün yağmur yağdı,gece çok soğuktu

0

evet oldu kahramanmaraş lıyım ben ve şu anda yağıyor buraya çok güzel yağıyor vallahi kahramanmaraş merkez de yağmıyormuş ama biz ilçesindeyiz buraya yağıyor şu an pencerenin yanındayım. burada hem soru cevaplıyorum önümde de kahve var hem de kara bakıyorum .gerçekten çok güzel keşke burada fotoğraf paylaşma imkanımız da olsa sizinle paylaşırdım arkadaşlar.. gerçekten muazzam bir manzara var şu an önümde karı ben çok seviyorum inşallah çoğalırsa kardeşimle beraber dışarıya kartopu oynamaya çıkacağız arkadaşlarımla falan da buluşurum herhalde.

0

evet oldu kayserideyim :) bende beklemiyordum./)