0

ablamı istemeye geldiklerinde enişteme tuzlu kahveyi ben yapmıştım ve ablamın isteği üzerine içerisine tuz attım. içerisine bir çay kaşığı tuz attıktan sonra biraz da pul biber attık. ablam kahveye götürüp verdiğinde eniştem çok zor bir şekilde bir kere de içmişti. ve ben dayanamayıp büyük bir bardak soğuk su götürdüm ve enişteme verdim. dedem tuzlu kahve olayına biraz tepki göstermişti ve içmemesini söylemişti. ama yine de eniştem içmişti öyle bir anımız oldu ve şu an bana sürekli söylüyorlar seni istemeye geldiklerinde de kahveyi biz yapacağız diye. ben de diyorum ki attırmam ama bakalım görelim ne olacak.

0

beni 3 kere istemeye geldiler üçünde de tuzlu kahveyi tamamen içirmek nasip olmadı ama maşallah diyeyim son isteyenle mutlu bir evliliğimiz var ;)

1

oğluma içirmişlerdi. ben evlenirken eşime yapmadım. bana saçma gelen adetlerdir bunlar. yok kına, yok milleti eğlendiren düğünler falan.
ben yapmadım. ama dedim ya oğluma yaptılar kuzuma bir de tuzu geçtim acı biberli yapmışlar. ama içti hiç belli etmeden.

0

ben içmedim. eşim bana kıyamamıştı. ama dayımın kızı ypalım diye çok uğraşmış ama eşim kıyamam demiş. görüyor musunuz bizim tarafımız tuzlu kahve yapalım diye uğraşıyor.

0

daha bana icmek nasip olmadi,ama 2-3 seneye kalmaz olacak.:)