0

ickinin en büyük zarari insanin kendisinedir ve bunun farkina varmadan yasar.yada farkina varsada onun icin çok gec olabilir diye dusunuyorum.içki öncelikle aile arasinda bircok problemide yaninda getirir.hem maddi hemde manevi ilk basta tabiki ona verilen para ile ailesine harcamaz arkdas ortami çok olur.eve gec gelmeler yemek yememeler ailesi ile zaman gecirmemesi evliyse couklarina ve eşine dayak,bekar ise anne ve babasina zarar verir ceza evlerine kadar düşürür fazla tüketildiginde insan kendini kaybeder.ozmanda hem aile olarak hemde cevresindeki insanlardan gider kacarlar.

0

kendini kaybetmeye yol açtığı için tarifsiz zarara yol açabilir. dozunu ayarlayamayan ve bir anda etrafına da kendine de zarar veren insanlar ortaya çıkabilir. kendi kontrol mekanizması devre dışı kaldığı için sağlığına da büyük zarar verir. karaciğer fonksiyonlarını olumsuz etkiler.

0

içki icen bir insan çoğu zaman şiddet veya intihar durumlarında olabiliyorlar içki ve bazı kotu içecek vb. şeyleri çoğunlukla babalar yada genç çocuklar içer fazla kızlarda bulunduğu söylenemez içki içmek yerine başka turlu el isi yada başka tatda bir icecek icilmsini tavsiye ederim... asla ama asla içki icmeyin onun yerine başka şeylerle ilgilenin cocuklariniz gibi....

0

içki içen insanlar sarhoş oldukları için ellerinde olmayan sebeplerle yanındaki insanlara veya eşyalara zarar verirler. içkinin zararlı olmasının en büyük sebebi budur.