0

bazen çok fazla bildirimim oluyor ve vaktim olmuyor o zamanlarda okumuyorum ama genelde okumaya özen gösteriyorum

0

evet okuyorum. zaten bilgi sorularima cevap verilmedigi icin.... bazilari demis arastirmak zor geliyor diye.. kendilerini hicbir bilgi sorusu altinda da goremedik ne yazik ki... insan bir donup kendine bakmali bence ben boylr diyorum ama. ben cevap veriyor muyum diye.

1

kendi sorularıma verilen cevapları bildirimlerden görüp bakıyorum. zaten sağ olsun çok kişi cevaplama gayretinde olmadığından, "zorlarına gidiyor araştırmak" çok fazla zamanımı da almıyor bu süreç. bazen de bir soruya cevap vermeye giriyorum. bakıyorum, soruyla alakasız bir cevap ya da yorumcu işte ben bunu bilmiyorum, ya da bende merak ediyorum gibi absürt bir cevapta verdiğini gördüysem, ya da yanlış cevap verdiğini farkettiysem, o kişilere de üşenmeden özellerinden yazıyorum. yaptığınız etik mi diyorum. bilmiyorsam google amcana sor öğren hem doğru cevap vermiş olursunuz, hem de bir bilgi öğrenip kendinize katkı sağlarsınız yazıyorum. ya da yine araştırmadan yanlış cevap verenlere, doğru cevap bu'dur deyip doğrusunu yazıyorum ki, bir başka bahara aklında doğru cevap kalsın. ama çoğunluk kolaya kaçan insanlar burada. bir de kendilerinden böyle sütten çıkmış ak kaşık gibi bahsetmiyorlar mı o zaman çıldırıyorum. sonra düşünüyorum, diyorum sana ne nurdan, kendi kaybediyor, kendini kandırıyor diyorum. ama içimdeki o haksızlıkları sevmeyen asi, muhalif ruhum rahat durmuyor. asla hayatımca kolaya kaçmadım. kaçmayacağım da. bu öncelikle benim kendime olan saygımdır.

1

kesinlikle bir soru sordum sana eğer ona giren cevapları mutlaka okuyorum.doğru bir cevap anlamadıysan ben de girip altına doğru cevabını yazmaya çalışıyorum. dünyada insanların sordum konuyla alakalı neler bildiğine ne yorumlar yaptığına bakıyorum ve merak ediyorum.zaten olması gereken de bence bu eğer bir soru sorduysak eğer arkasından gelen cevapları da dikkate almalıyız.

0

valla ben okuyorum tek tek. zaten ben genelde cok soru sormuyorum. sorudugum sorularda zaten gercekten cevabini merak ettigim sorular oldugu icin teker teker okuyorum ve bilmedigim seyleri ogrenmis oluyorum yada insanlarin yorumlarini ve farkli bakis acilarini gormus oluyorum. kendimi gelistiriyorum yani bir yandan. cevaplari okumayan varmidir bilmiyorum ama ben teker teker okuyorum ve mantikli guzel cevap veren sorumani kullanicilarinada burdan cok tesekkur ediyorum.

0

bütün sorularıma verilen cevapları tek tek okuyor hatta bazen üst üste yanlış cevaplar üzerine doğru cevabı yazıyorum

0

ben kendi sorularıma verilen cevapları sürekli okurum. bazen o kadar güzel şeyler yazanlar oluyor ki böyle cevap verenler için çok seviniyorum. insanlar bazen çok güzel yorumlar yapabiliyorlar bu benim çok hoşuma gidiyor .ben genellikle bütün sorularıma verilen cevapları okurum eğer soru soruyorsam ve bilmediğim bir şeyler varsa bunun cevaplarını öğrenmek için verilen cevaplari okumam gerekir o yüzden hepsini tek tek okuyorum diyebilirim okuduğum sorularda bazen destek de aldığımı hissediyorum. özellikle de sorduğum sorular nasıl diye soru sorduğumda iyi tepkiler alıyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor.