1

her zaman değil ama dışarıda vakit geçirdiğimizde eve dönünce uğraşmamak adına yediğimiz oluyor. bazen de canımızın çektiği bir lezzet için özellikle yemeğe gittiğimiz oluyor. ama sık değil. zaten her canımız istediğinde yapmaya kalksak maddi durumumuz el vermez. ayrıca çok sağlıklı da değil bu tarz yiyecekler. onun için dışarıda yemek yemek bir lüks bizim için ve arada bu şekilde kaçamaklarımız oluyor.

0

disari da yemek yiyorum,gercekten guzel yapiyorlar ama.:)

0

evet bazen arkadaşlarımla dışarıda yemek yiyebiliyorum ve dışarıda yemek yemeyi evde yemek yemekten daha çok seviyorum açıkçası.. özellikle de kebap türlerini çok seviyorum pizza çok seviyorum hamburger çok seviyorum ve arkadaşlarımla gittiğimizde her zaman yeriz yani bunlardan.. dışarıda yemek yemeyi çok severim özellikle de en sevdiğim dostlarım ve arkadaşlarım olursa yanımda onlarla beraber gidip yemekten daha çok hoşlanıyorum.. tabii ki ailemle de dışarıda yemek yiyoruz bazen ama annem dışarıda yemek yeme taraftarı değil evde pişiriyorum yemek diyor o yüzden dışarıda yemekten pek hoşlanmıyor.. yine de anne yemeğinin yerini tutmaz ama dışarıda yemek yemek benim hoşuma gidiyor özellikle güzel bir mekan olacak ve sevdiğim bir mekan olacak oh mis.

0

tabii ki bazı kişilerin oldukça vakit bulamadığı için evde yemek yapamıyorlar ve dışarıdan yiyorlar. tabii ki ben genel anlamda dışarıdan yiyen biri değilim. tabii ki arada sırada arkadaşlarımızla birlikte dışarıda yediğimiz zamanları oluyor. bu yüzden biraz olsun maddi konuda da sıkıntı yaratabilir fakat arada sırada tabii ki maddi konuda sıkıntı yaşamayacaksınız biliyorsanız yiyebilirsiniz. bazı çalışanlar özellikle öğle aralarında evine gidemediği için maalesef dışarıda yemek zorunda kalıyor. evli çalıştığı yer arasında uzun mesafeler varsa mecbur dışarıda yemek zorunda kalıyorlar. tabii ki bu da biraz olsun maddi konuda sıkıntı yaratabilir fakat buna mecburlar. insanlar arada değişiklik olsun diye dışarıda yemeğe çalışıyorlar fakat bunun hiçbir sakıncasını görmüyorum. tabii ki bu normal bir şekilde her insanı yiyebileceğiniz söyleyebiliriz. maddi geliri çok iyi olan kişiler zaten devamlı dışarıda yiyen kişilerdir. çünkü kolay kolay ev içerisinde yemek olmaz ve her zaman dışarıdan yemeyi tercih edebilirler. bazı kişilerde maddi konuda sıkıntı yaşadığı için hiçbir şekilde dışarıda para harcamaya çalışıyor fakat yine de maddi konuda rahatla kavuşamazlar. bu yüzden sık sık dışarıda yemememiz gerekiyor fakat canımızın istediği zamanlarda da 20 tl'ye kadar bir şey tutacağı için yemek gerektiğini düşünüyorum.