0

yoğurdu içine pekmez katip yiyorum ben tadı cidden çok güzel yemeyen varsa veya denemeyen varsa en kısa sürede denemesini tavsiye ederim

0

elbette yoğurdun içine pekmez katıp yiyorum sizede tavsiye ederim..

0

hiç yemedim ama yoğurt ile zeytin yağı efsane yemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum

0

hiç yemedim süt ürünlerine pekmez katmanın kansızlığa neden olduğunu okumuştum pekmez c vitaminli besinlerle birlesmeli

1

yoğurdun içine pekmez katıp yiyorum ben. normalde hem yoğurt seviyorum hem de pekmez seviyorum ikisi bir arada olunca daha güzel oluyor zaten sağlık yönünden de faydalıdır hem yoğurt hem pekmez ama bazen pekmez yumurta kırarak pekmezle birlikte kaynatıp öyle de yemeyi seviyorum özellikle kahvaltıda çok severim.

0

evet çok güzel olur okul zamanı eve geldiğimde ilk işim yoğurda pekmez katıp yanına da zeytin koyup baksbanny yada casper izlemektir eski günler lazım bize şimdi iki çocuk var onlara yemek yedirmeye çlışırken doymuyorum zaten

0

hayır hiç öyle bir şey yapmadım.ilk kez duyuyorum.tadı nasıl bir şeye benziyorki..bir an ikisini iç içe düşünemedim.

0

küçükken zorla yedirirdi annem ben pekmez sevsevmediğim için hiç yemedim ama çok yararlı kızıma yediriyorum suanda anlamadığı için tabi büyüyünce anlayınca yemezse o konuda yapacak birsey yok ben şimdi verim vitamini alsın gerisini kendi bilir alışırsa yer belki dicem ama ben o kadar yedim küçükken şuan olsa gene yemem .

0

annen çok yapıyor zayıflamak için ama ben hiçbir şekilde sevmiyorum yoğurdun içine pekmez katılmaz diye düşünüyorum yoğurt tek başına gelse ben de daha güzel olur diğer türlü hiçbir şekilde güzel olmuyor.