0

işini güzel yapanlar eğlendiren yeri geldiğinde hüzünlendiren ama her zaman demişimdi televizyon sektöründen bin kat iyi en azından doğaçlama yapılan şeyler o yüzden youtube bebeğim youtube

1

çok güzel işler yapanların yanında çok saçma şeylerle fenomen olanlarda var elbette. ama youtube başvurduğum bir kaynak olduğu için her alanda youtuberlar olması gayet güzel. merak ettiğim bir şeyin videosunu açıp izleyebiliyorum. zaten ortalama bir insan ömrü tüm youtube videolarını izlemeye yetmiyormuş şu an. her alanın meraklısına hizmet etmeleri açısından tüm youtuberları takdir etmek gerekir bu yüzden.

0

yani tuttukları altın olsun ne deyim adamlar emek verip kazanıyorlar yalnız aklına esen youtuber olmaya çalışıyor yani mizah anlayışı olmayan konuşmasını bilmeyen saçmalayan doğru düzgün ekipmanları olmayanlar dandik dandik işlemler yapmaya çalışıyorlar geçen sene mi bir kaç sene önce mi artık bir kanalda birisi çıkmış diyor ki enes batur ayda elli yüz milyon kazanıyormuş yok daha neler ben hayatım boyunca böyle palavra duymadım resmen saçmalıyorlar.

0

vallahi bol keseden para kazanıyorlar.yani saçma sapan videolar çekerekten para kazanıyorlar.ben onları emek hırsızı olarak görüyorum ve yaptıkları işe emek vermediklerini düşünüyoru. zaten bir yerden sonra çok para kazanmaya başlayınca iyice saçmalıyorlar ve tadını kaçırıyorlar çocuklar özellikle de çocuklara kötü örnek oluyorlar bazıları enes batur vesaire zaten onlar hakkında da vergi davası falan açılmış herhalde bilmiyorum yani haksız kazanç sağlıyorlar şu an milyoner oldular birçok ünlü'den bile zenginler.