0

evde spor yapmak güzel ve daha az zaman alıyor. spor salonuna gitmek için saat ayarlamak gerekiyor. tek sorun evde olunca canım istemiyor diyebiliyoruz yani ben öyle diyorum şahsen.

0

bence evde spor yapmak güzel bir şeydir ben bazen mekik çekiyorum sınav çekiyorum ama isten çıkınca çok yoruluyorum birde mevsim kış olunca eskisi kadar spor yapamıyorum bence evde birazda olsun spor yapmak vücuda çok iyi gelir.

0

evde bir çok spor yapılabilir.örneğin basit bir mekanizmayla koşu bandı tarzı bir alet yapılabilir.mekik çekerek ciddi kaloriler yakılabilir.spor salonları motive olarak daha ağır basar ancak param cebimde kalsın diyorsanız evde spor cidden çok mantıklıdır.

0

zamanın varsa insanın evde spor yapabilir. yani benim kardeşim de ,eşim de evde spor yapıyor. hem daha iyi en azından parası boşa gitmemiş oluyor, parası her zaman cebinde kalıyor. yani en güzeli bence evde spor yapmak dışarıda da çıkıp bir yürüyüş yapabilir.

0

elbette hiç yapmamaktan çok daha iyidir. fakat bir yaşam koçu ile beraber vücudun ihtiyacı olan sporları, kontrol ve gözlem önünde yapmak çok daha faydalıdır. evde yaptiğiniz sporlar size zarar verebilir bu yüzden dikkat etmekte fayda var.

0

yeterli süre yapılırsa etkili olabilir. dışarıda yapılan yürüyüşün yerini tutan çok faydalı egzersizler mevcut.