0

site eskiden daha guzeldi. yarismalar ve iki kati kazanc etkinlikleri cok sık yapilirdi. ama simdi ilk baslardaki aktiflii goremiyorum. surekli beyin bedava modunun aktif olmasi da sitrye girisi azaltmakta. siteye giris azalinca malum site tiklanma basina alacagi para da dusuyor. iste benim gibi cevap yazan birkac arkadasin hatrina para kazaniyorsa kazaniyordur site. eski zamanlardaki gibi yarismalari ve 2x kazanç etkinligini getirseler belki bir nebze olsun alacaklaei odemeler artacak ama. birde siteye soru sorma limiti gelirse arkadaslaein surekli siteye girecegini dusunuyoum.

1

kaç ay oldu sitede yarışma yapılmıyor. gerçekten epeyce özledik sorumani sitesinde yarışma yapılmasını. yeniden o çekişmeli ve heyecanlı günler geri gelse. umarım sorumani yakın zaman da şöyle güzel bir yarışma ile yeniden bizleri sevindirir. sitede ki hareketlilik bariz bir şekilde artırıyor bu yarışmalar sayesinde. çok daha heyecanlı bir ortam oluyor ve insan sürekli olarak siteye girmek istiyor. yılbaşından beri tek bir yarışma bile yapılmadı. allah'tan ara sıra iki kat kazanç geliyorsa mutlu oluyoruz. ama sorumani eskiden çok daha keyifliydi bana göre. eskiden yöneticiler de her istediğimizi dikkate alırdı. umarım bu isteğimizi de yakın zaman da dikkate alırlar da bir yarışma düzenlerler.

0

keske yine yarışmalar olsa sitede ne iyi olurdu.yani site icerisindeki yazsrlari bir maratona sokmus oluyordu bu durum. gerci iki kati kazanc da guzel ama.

0

yani yarışmada gerçekten de herkes sırasına alabilmek için çok çabalıyor. yarısmanin bitmesine az kaldı. yani gece uyumayan arkadaşlarımız var. ben 3 sıradayım sonra 6 sırada düşüyorum anlamış değilim. :) gerçekten de hani sonuçta burada herkesin paraya ihtiyacı var. benim de yani gece aslında kendilerini fazla yormamalar lazım gündüz daha aktif olsalar. en azından daha iyi gece sırasını alsalar bile gündüz hiçbir şekilde yeni giremiyor bazı arkadaşlar o sırayı da boşuna almış oluyorlar. hani ben gece uyumak zorundayım. çünkü ben oğluma bağlıyım oğlum uyursa ben de uyurum öteki türlü zaten uyuyamıyorum. gerçekten de yarışma şu an çok çekişmeli gidiyor. bazen sabah kalktığında çok şaşırıyorum. ya ben üçüncü sıradaydim ne çabuk buraya geçtim diyorum. :) yani bakalım hak eden kazansın diyorum kim hak ediyorsa o alsın. çok az kaldı bitmesine yarışmanın daha kimin kazanacağı bile belli değil şu anda herkes sırasını almış ama yılbaşı günü ne olacağı daha belli değil. belki bir arkadaşımız kalkar 2 gün boyunca hiç uyumaz gene de sırasına alır bekleyip göreceğiz bakalım herkese bol kazançlar ve hak eden kazansın diyorum.

0

artık sitede yarışmanın son günlerine girmek üzereyiz. gerçekten herkes sıralamada yer edebilmek için büyük çalışmalar içerisinde darbe hep sürekli aktif olduklarını görüyorum. tabii ki ben de sürekli aktif olmaya çalışanlardan biriyim. gün içerisinde biraz olsun bazen işim olduğu zaman çıkabiliyorum. fakat geceleri genel anlamda aktif olduğumu söyleyebilirim. yarış bana şu anda pek fazla aralarda fark olmadığı için kiminle yapabileceği ve ne zaman sıralamanın değişecek hiç belli olmuyor. tabii ki böyle yarışmalar gerçekten çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. çünkü ara açık bir şekilde devam etseydi her hiç kimse zevk alamaz eve nasıl olsa yarışmanın sıralaması aşağı yukarı belli deyip oynamazdı. ama şimdi gerçekten herkesin bir çaba içerisinde sıralamaya girebilmek için sabah akşam gece dinlemeden çalıştığını ve sürekli aktif olduğunu görüyorum. tabii ki bu da site için oldukça kazanç anlamı yüksek anlamına geliyor. eğer yılbaşına kadar bu şekilde devam ederse büyük bir para kazancı olabilecek diye tahmin ediyorum. yarışmanın bitmesine artık 5 gün kadar bir süre kalmıştır. şimdiden bütün üyelere başarılar dilerim. inşallah herkes hak ettiği parayı alır ve istediği miktar olacaktır aldığı para.