0

evet son gunler.... tabi ben pek ilgilenmiyorum sitedeki yarismayla... ilgilenseydim ilk on kidi arasina girmeye calisirdim zaten... velhasıl kelam... sitede gercekten paraya ihtiyaci olanlar var. onvelikli olarak o kisilerin ust siralara yerlesip bidseyler kazanabilmesini isterim. en basta poyrazim adli arkadaşımızın... aslinda birincilik onjn hakki olmali diyr dusunuyorum ama iste cocuguyla da ugrastigi icin yapabildigini yapmaya calisiyor. cocugundan feragat edip o kadar didinmis sitede... yani hakkiyla o siralamada yerini almis vallahi.. helal olsun arkadasimiza

1

ben kendi adıma 7 nci sıradaki istikrarımı hep korudum. yarışmanın başında son günler için çok aktif olamayacağımı zaten belirtmiştim. keyfi giriyorum siteye, ve artık insanların yaptıkları gibi bende son 3 gündür kolayı seçiyorum. sadece uzun cümleler kur, yorumla.. yeter. ben dediğim gibi 7 nci sıradayım, 50 lirayı hak ettim. 8 de olsam 9 da olsam 10 bile olsam 50 lira alacağımdan hiç kasmıyorum. ilk 4 deki arkadaşlar birbirlerini yesin dursun :) stress onlarda. benim gayem ilk günde dedim 25 lira yapmak ve paramı kazanmaktı. o günlerde ben 11 nci ya da 12 nci sırada mı neydim. bir gün siteye bir girdim, birilerinin haksız kazanç uğruna banlanmasından sonra sistem beni otomatikman 7 ye atmıştı. şaşırdım, dedim var demek bir hikmeti. normal girdim dediğim gibi keyfi ve cevaplar verdim, bilgiye dayalı soruları araştırıp ve yerimi koruyorum. sadece başta dediğim gibi bende herkes gibi artık kolayı seçiyorum. yaz böyle uzun cümleler ötesini boş ver.

0

evet artık yarışmada son günlere gidiyoruz son 1 gün kaldı umarım herkes istediği parayı alabilir .herkese başarılar diliyorum.herkes çok çalıştı ve çok yoruldular kıyasıya rekabet vardı son 2 gün içinde daha fazla bir rekabet olacağını düşünüyorum. özellikle de bugün kıyasıya bir rekabet var ve herkes birbirini geçmeye çalışıyor iki gündür beyin bedava modu aktif olmasına rağmen hala soru cevaplayıp birbirini geçmeye çalışan insanlar vardı. beyin bedava modu çok uzun süredir aktifti ve çok gelip burada fark açmak için yine de yarışmaya devam ettiler .yarışma son iki günde kıyasıya bir rekabet var şu anda bile o rekabeti hissedebiliyorum .yarışmanın son günlerine geliyoruz .umarım herkes için güzel geçer istediği gibi geçer. ben de ilk 10 içerisine girdim ve ilk 10 içerisinde yer almak istiyorum .umarım istediğim gibi olur bu benim için çok önemli cok çalıştım çünkü ve artık yorulduğumu hissediyorum yarışma bitsin de kurtulalım bence.

1

evet gerçekten de yarışma artık yarın bitiyor. çok şükür ve yılbaşı günü olması bence iyi olmadı keşke bugün bitseydi yarışma sonuçta yılbaşı günü hani eğlenmek varken bizler ise sorumani sitesinde takılacağız gerçi ben fazla takılamayacağım mı düşünüyorum sonuçta eşime ,oğluma vakit ayırmak istiyorum bence bu da onların hakkı bakalım yarın sitede kaç kişi aktif olacak ben çok merak ediyorum artık yarışma bitti ben yarışma bittikten sonra oğlumun artık ilgileneceğim çünkü oğlumla bu yarışma olduğundan beri fazla ilgilenemiyorum yani bir anne olarak bence çok yanlış yapıyorum ama o da benim paraya ihtiyacım olduğundan dolayı ama oğluma söz verdim yarışma bitsin bütün günümü her zaman onu ayıracak iş bile yapmayacağım sadece onunla ilgileneceğim.

0

yarışmanın şu anda gerçekten heyecanlı bir şekilde gittiğini görebiliyoruz. yarışmanın bitmesine kısa bir süre kala herkesin aktif bir şekilde sitede kalabildiğini görüyoruz. tabii ki herkes bir başarı elde edebilmek ya da sıralamada üst sıralarda kalabilmek için sitede vakit geçirmeye çalışıyor. oldukça geceleri herkesin aktif olduğunu ve soru cevaplama ya çalıştığını görmekteyiz. tabii ki bu kadar uzun bir süre yarışma olunca herkesin yorulduğu apaçık ortada. ama büyük ihtimalle son gün pek fazla kişinin aktif olacağını zannetmiyorum. yılbaşı için herkesin bir planı olduğunu ve ailesi ya da arkadaşları ile vakit geçireceklerdir. o süre zarfı içerisinde siteye girip soru cevaplayacaklarına pek fazla ihtimal vermiyorum. ama inşallah yarışmada sıralamada herkes istediği yerde bitirmesini isterim. çünkü herkes bir emek verdi ve kazanabilmek için yorulduklarını tahmin ediyorum. onun yanında geceleri uykusuz kalmaya devam eden kişilerde vardı. yarışma bittikten sonra büyük ihtimalle bir gün boyunca tamamen herkes kendini uykuya verecektir. inşallah herkes istediği para ödülünü alacaktır.