0

yılbaşı için bir plan yapmadım açıkçası genellikle yılbaşı günleri ailecek toplanırız tombala oynarız, o ses türkiye izleriz yanımızda tepsimize kolamızı çekirdeğimizi koyar yani o gün eğleniriz kendi çapımızda daha çok.yılbaşı günleri pek bu plan yapmıyorum açıkçası önceden o gün geldiğinde o ses türkiye oluyor genellikle onu izlemeyi çok seviyoruz ailecek veya özel bir şeyler yaparak mesela akrabalarımızı çağırarak en azından onlarla vakit geçiriyoruz daha çok evde.dışarı çıkmayı açıkçası sevmiyorum yılbaşı günleri zaten hiçbir şekilde iyi değil sokaklar o günlerde o yüzden de genellikle evde geçirmeyi daha çok seviyorum. bence herkes böyle yapma diye düşünüyorum insanlar dışarı çıkıyor özellikle de kadınlar gerçekten başlarına gelmedik şey kalmıyor o gece de o yüzden de bence özellikle de kadınlar evlerinde oturup en azından özellikle de o gecede yani kendilerine özel bir şey yapabilirler televizyon izleyebilirler, aileleriyle geçirebilirler. genellikle evde pijama terlik daha iyi oluyor bizim için ve televizyon izlemeyi daha çok seviyorum.

0

yılbaşı için hiçbir planım yok. evim de yemeğimi yapıp yılbaşında oturup yerim yani başka yapacak bir şeyim yok. sonuçta yılbaşı kutlamak müslümanlara haramdır. normaldir hiristiyanlar kutlar yılbaşını onun için gerek duymadım plan yapmak için en güzeli bence ailenle evde geçirmek diye düşünüyorum.

0

yılbaşında parti yapmak eğlence düzenlemek günahtır dinimizce ama aile arasında ve yada arkadaşlar arasında da düzenlenebilir bunun için benim planım ise gün boyu dışarıda gezmek ve hemen ardından arkadaşlarla kendi aramızda ufak tefek bir eğlence düzenlemek.

0

yılbaşında genellikle kutlamasının seven biri değilim. fakat bazı arkadaşlarım gerçekten davet ediyor ama hiçbir şekilde gitmek istemiyorum. çünkü yılbaşı benim için sıradan bir gün gibi geliyor hiçbir önemi yok. ama bazı kişiler gerçekten yılbaşında eğlence yapıyorlar ben bunu anlamış değilim. yeni yıla girince sanki ne olduğunu hala çözülmemiş durumdayım. artık ne kadar geriye doğru gidiyoruz anlamış değilim. tabii ki kişiden kişiye değişir bu da. yılbaşında ailemle birlikte olmayı ve onlarla vakit geçirmeyi daha çok tercih ederim evin içinde. televizyonum açarım ve yabancı film bularak biraz olsun kafa dağıtmaya çalışırım. yılbaşlarında genellikle dışarıya çıkan biri olmadığım için evde olacağım muhtemelen. çünkü herkes dışarıya çıkıyor ve herhangi bir sıkıntı çıktığında ise müdahale edemiyorsunuz. çünkü herkes sarhoş olduğu için yeni yıla giriyoruz diye içtikçe içiyorlar. bu yüzden yılbaşı gecesinde hiçbir şekilde dışarıya çıkmayı istemiyorum ve böyle olaylarında olmasını asla istemem.