1

eskiden yılbaşı için bir çok plan yapıyordum, ancak artık planları evdekiler yapıyor, uygulamaya geçirmek bana düşüyor. evimizde yılbaşını geçirmek en iyisidir.

0

yılbaşı için bir plan yapmadım sadece evde pijama ,terlik diye düşünüyorum. yılbaşı zaten kutlamak anlamsız bence çünkü yılbaşında özel bir gün değil herkes dışarı çıkıp içiyorlar, geziyorlar, eğleniyorlar bence çok saçma. zaten o gün de özellikle de kadınların ,kızların hiçbir şekilde dışarı çıkmaması gerekir diye düşünüyorum. gerçekten çok kötü şeyler başlarına da gelip de gelebiliyor. o yüzden en azından evde geçirmek onlar için daha iyi olacaktır. normal bir günmüş gibi kutlasalar aslında çok iyi olur ama insanlar çok abartıyorlar maalesef ki.

0

her zaman yaptığım gibi sıradan bir gün olacak benim için farklı birşeyler yapmayı düşünmüyorum

0

yılbaşı için hiçbir plan yapmadım.. zaten hiçbir zaman da yapmıyorum. sonuçta evimde oluyorum hep ailemle beraber yemeklerimi yaparım hep evde geçiririm mesela televizyondan o ses türkiye varsa o ses türkiye programını izlerim daha eğlenceli oluyo.r zaten yılbaşı kutlamak haramdır müslümanlara onun için senin gibi ben de ev kuşuyum. :))

0

yılbaşı kutlamıyoruz plan falanda yapmadık bizim sıradan bir gün çayımızı demleyip çekirdek eşliğinde film izlemeyi düşünüyoruz birincisi dinimizce haram ikinciside israftan başka birşey değil madem yılbaşında plan yapacak kadar çok paranız var başka gün yapın tatilinizi eğlencenizi cennete gitmek için o kadar kolay yol varken neden zor olanla uğraşırız anlamış değilim