0

yoğurt yemenin birçok faydası vardır özellikle bu organik dediğimiz yoğurt daha çok faydalıdır kemikleri güçlendirir çocuklarda kemikleri geliştirir içinde kalsiyum var sindirim sistemini kolaylaştırır mideyi rahatlatır bazen insan zehirlendiği zaman yoğurdu ayran yaparak içine bir tutam tuz bırakarak zehirlenme de çok iyi gelir insanın içini temizler.

0

yoğurt özellikle kemik gelişiminde faydalıdır çünkü bir kalsiyum dur sadece yoğurt değil süt ve süt ürünlerinin hepsi kalsiyum açısından zengindir. yoğurt ishale de çok iyi gelmektedir hamilelikte çok önemlidir bebeğin kemik gelişimi açısından bol bol yoğurt tüketmeliyiz menopoz döneminde yine aynı yoğurt yani süt ve süt ürünleri tüketmeliyiz kemik erimelerine engellemek için ya da en aza indirmek için bebeklerinde ilk ek gıdaları yoğurt tur yoğurt hemen hemen herkesin sevdiği vitamin açısından zengin bir besin kaynağıdır tabii yoğurdu evde kendimiz yaparsak güvenilir bir yerden süt alıp yoğurt daha sağlıklı daha faydalı olacaktır çünkü marketten alınan yoğurtlar içerisinde bozulmasın lar diye bir sürü katkı maddesi içeriyor evde kendimiz yoğurt mayalarsak daha faydalı olacaktır.

0

yoğurt sindirim sistemi için çok faydalıdır. kalsiyum içermesi yönünden de kemik gelişimi için iyidir.

1

yoğurt oldukça vitamin deposudur gerçekten.yoğurt insana yaz aylarında özellikle de kış aylarında da serinlik verir ama yaz aylarında vazgeçilmez yemeklerin yanında yenilen bir yiyecektir.yoğurdun oldukça faydaları da vardır insan vücuduna.yoğurt özellikle de evde yapılırsa daha faydalıdır marketlerdeki yoğurtların içinde genellikle yoğurdu katı tutmak için bazı katkılar vardır içinde.o yüzden evde yapılan yoğurt daha sağlıklıdır.fazla yağın atılmasını sağlar.sivilcelere iyi gelir.1 kaşık yoğurdun içine 2 damla limon koyularak yapılan karışım sivilceli olan bölgelere sürülür ve 20 dakika bekletilir daha sonra ılık suyla yıkayarak bu sayede sivilcelerin geçmesini sağlar. kas gelişimini destekler.özellikle de çocuklara 1 kase yoğurt günde yedirilmelidir.gerçekten de insan vücudu için vitamin deposudur.

0

ömrü uzatır kalsiyum kaynağıdır sindirimi kolaydır

0

kesinlikle tüketilmesi gereken kalsiyum ve protein deposu sindirim sistemi ve kemiklerin güçlenmesi için tüketilmeli.

1

yoğurt bir kere herhangi bir zehirlenmeye karşı muhteşem.bir ilaç. arti kalsiyum deposu artı tozlu işte çalışan insanların özellikle yemesi gereken bir gıda.

1

günde bir kase yoğurt antrenman sonrasında daha hızlı iyileşmenize yardımcı olabilir.
yüksek tansiyonu önleyebiliyormuş.
soğuk algınlığına iyi geliyormuş.
kilo vermeye yardımcı. cünkü bilhassa göbek çevresindeki yağları parçalayabilme özelliği var.
sivilcelere iyi gelip, kas gelişimini destekliyor.
tatlı isteğini azaltıyor. ayrıca yoğurt diş ve göz sağlığı için de çok faydalı bir besindir.

1

zehirlenmeye karşı etkili
kalsiyum deposu