0

kullanmıyorum ama çocuklar meyveli sabun kullanıyor sabahları kalktıklarında onu eline ve yüzünü yıkadıkları için iyi geliyor diye düşünüyorum ben fazla anlamıyorum ama anneleri bu konuda daha bilgili o yüzden bu konuya o bakıyor.

0

evet kullanıyorum ve oldukçada faydasını görüyorum cidden meyvelı sabun hangı mevyeyı sevıyosan ondan alın ve sonra elınızı yıkadıgınızda ferahladıgını ve güzel koktugunu görüceksiniz gerçekten meyvelı sabunlar süpermarketlerde mevcuttur dilediğiniz meyveyı alıp elınızı yıkayabılırısnız gerçekten ben son derecede ellerım ferhaladı ve ellerim mis gibi kokmaya başladı ve artık ailecek meyvelı sabun kullanıyoruz annem hep meyvelı sabun alıyor ve ben oldukçada faydasını görmeye başaladım meyvelı sabun sağlık açısından bı zararı yok kımyasal hiçbirşey kullanılmamış ve içine kendi doğal madde meyve katılıp karıştırılmış ve sabun halıne getirilmiş kokusu direk meyvenın orjınel halıdır başka hiçbiryerden bir katkı maddesi kullanılmamıştır.

0

meyveli sabun daha önce kullanmadım ama cildim için havuçlu sabun kullanmıştım. gerçekten çok faydası olduğunu söylüyorlardı. aktarcılardan gidip havuçlu sabun almıştım acildimi uygulamıştım sürekli uyguladığınızda güzel bir cildiniz öyle oluyor ama kalıcı olarak bir çözüm değil.