0

avlu adlı diziyi 1. bölüm izlemiştim ilk başladığı zamanlar ancak bana bek gerçekçi gelmedi yani biraz saçma geldi ve yapmacık geldi doğrusu. ancka tabi zamanla belki dğzelmiştir hikaye tam olarak ortaya çıkmış olabilir çünkü daha sonra seyretmedim. ilk bölümden sonra bıraktım ancka izleyeni ve sevenleri var seyredilen bir dizi diye biliyorum avlu dizisini.

0

avlu dizisini izliyorum ve başarılı bir dizi olarak görüyorum.kacirdıklarimida sonradan tekrarını izliyorum.

0

çarpışma dizisiyle aynı gün oynadığı için takip etmiyorum fakat başarılı olduğu söyleniyor

0

avlu dizisini şuana kadar pek izlemedim ve oldukçada fragman sağda solda göre göre biliyorum yanı öyle diyebilirim güzel ve sağlam bır fılme benzıyor pek ızleme fırsatım olmadı ama kadın fılmı dıye bılıyorum ve başarılı buluyorum güzel projeler ortaya serıyorlar ve son kitle şuana kadar avlu dizisi oldukça izlenıyor ve takıp edılıyor ben şahsen izlemedım ama tebrik edebilirm izleyenler daha iyi bilir ben burada pek boş yapmayım ama güzel bir dizidir izlemenizi tavsiye ediyorum.

0

avlu dizisinde pek fazla izlemedim ama duyduğum kadarıyla bayağı bir izleyen kişi var ve başarılı bir dizi. insanın acılara karşı nasıl değişeceğini gösteren bir dizi. hapishanedeki insanlara ne kadar zülm edildiğini bize gösteren bir dizidir.

1

ilk çıktığı günden beri hemde... bence gayeet güzel... uyarlama bile olsa bu sefer bir türk dizisini bayıla bayıla izliyorum. çünkü ''uyarlama'' bilr olsa bir diziyi şuana kadar batırmadılar. hep aşk meşk karıştırıp dizinin asıl konusunu da berbat edebiliyor bizimkiler.