1

maalesef kaç aydır marketlerde poşet 25 (yirmibeş) kuruş para karşılığında parayla sayılmaktadır ve bu insanlarımız için. büyük bir eziyet niteliğindedir.

0

evet market poşetleri artık ücretli oldu .çok saçma bir uygulama .sanki her şey çok ucuzmuş gibi bir de onu para ile satıyorlar.

0

oldu ya alıyolarlar fişlerde hemen yazıyo poşet ücreti diye

0

açık konuşayım parasızlıktan market yüzü gördüğüm yok ki poset görsem. fakat şunu da fark ettim son dönem poşetler kağıt gibi iyice kalitesi düşmüş kısaca marketler poşet ücretli olmadan önce başladılar poşetten kar etmeye. millet daha bir ay önce hergün soğan zam şampiyonu olmuş diye konuşup milleti oyalıyordu yılbaşı zamları ile gündem değişene kadar iyi yedirdiler bize soğanı bizde gargara yaptık. halbuki haftada kutusu biten peynire yumurtaya bi ay ucu ucuna zor yeten yemeklik yağa kısaca tonla olmazsa olmaz zaruri ihtiyaca en az on tl zam geldi. dolar düştü hepsi yerinde sayıyor. bahaneleri de hazır biz o dönem o fiyattan aldık deyip geçiyorlar. kısaca türkiye yaşanmaz bir yer olma yolunda ilerliyor. kemal sunal'ın zeytini vitrine kaldırdığı gibi peynir ekmek yemek lüks olmuş poşet 25tl olsa ne olur ki.

0

şuanlık henüz bir şey yok ama 2019 tarihinden itibaren poşetler artık 25 krş ile satılmaya başlıyacak bu olayı artık çevre kırlılıgı yüzünden oldu gerçekten yani kendi alanımızı kendımız daralttık yanı bazı ınsanlar aldıgı alışverış yaptıgı ürünleri koyuyor poşete sonra aynen şu şekılde 1 tane fazladan poşet alabılırmıyım çop poşetı yapıcam ve kasıyerler genellıkle verıyor bu durumda ne oluyor çevre kürlülüğüne sebep oluyor ve kendımız yaptık bu zamana kadar kendımız daralttık alanımızı ve artık devlet bunun önune gecmek ıcın yenı yıldan ıtıbaren artık poşetlerı parayla satma yasasını sundu ve bu artık ne olucak marketlerden alışverış yaptıgımızda artık evden torba kendımız poşet getırecegız ve poşetler artık günümüzde artık önem kazanmaya başlayacaklar sağa sola poşetlerı atmıyacağız ve önune geçecegız yanı artık bu kıvama kadar geldık öyle söyleyebilirm yani kendi milletimiz yaptı artık parası yanı poşete para vermek isteyen artık para vericek öyle bir kural çıktı parası olmayan ıse evınden poşet veya torba getırıp alışverış yaptıgı urunlerı içine koyucak yazık .

0

evet market posetleri artik ucretli oldu.bu halka mustahak.

0

1 ocaktan itibaren ücretli olacak poşetler....

0

yılbaşından sonra 25 kuruş olacak ama pazarlar olmayacak diye biliyorum.

1

şu an olmadı ama 01 ocak 2019 tarihinden itibaren 25 kuruş alınacak.