0

bayanlara göre müteahhit'lik mesleği ne kadar çekici veya itici?

yok merak ettim gercekten bunu da:))

4 cevap
0

valla ben mesleğine göre çekici itici diye düşünmedigim için suan ne desem yalan olur . bana ya tipi ya karakteri çekici yada itici gelir onun dışında mesleğine göre kimseye yorum yapamam . ama kadınlara müteahhitler çekici geliyorsa daha yüzünü görmeden o müteahhitlerin ceplerinin çekici olduğundan kaynaklanır bence yoksa kişiliğiyle alakası yoktur. malesef bir kadın olarak söylüyorum hem cinslerimde cebe önem verilmesi çok var malesef. ama işte sevgi parayla olmuyor o sıkıntılı bir durum.

0

yarın müteahhit olmak için para gerek sonuçta müteahhitin her zaman parası da vardır. bence çekici yani ben bir bayan olarak söyleyecek olursam bana göre zenginler yani müteahhit olan insan çünkü benim eşimin dayısı müteahhit gerçekten de adam çok zengin villaları falan var. yani iş yapıyor onun karşılığında para almak istemiyor villa aliyor. bence çok mantıklı en azında villahi bu kuşadası'nda alıyor ve turistler zaten buraya devamlı geldiği için villa sattığı zaman gerçekten de çok güzel para yapıyor. ne diyordum ya boşuna zengin değilim bence iyi para yani güzel para kazanıyorlar, en azından evini geçindirebilirler ,kimseye hiçbir şekilde muhtaç olmazlar. keşke benim eşimde müteahhitlik yapsa ama gerçi benim eşim dekorasyoncu eşimin işini seviyorum tüm her şey de çok güzel yapıyor yani.

0

bence ne mesleğin çekicilik yönü vardır. müteahhitlik bana göre çekici bir meslek değil ben doktorlara aşığım adamlar herşeyi biliyor.

0

bayanlar artık her yerde ve her işte kendisini gösteriyor bence çekici değil ama merakı olan illa vardır. :)