0

. aslında futbolda ofsaytı erkeklerden daha iyi bilen bayanlar vardır ama bilmeyenler için bunlar 22 kişinin bir topa koşması gibi değerlendirebilir.

0

ayrıca bayanlar ofsaytı duran top olarak biliyorlar. yani topa oyuncu vuramazsa bunu ofsayt olarak algılanıyor. topa vurmamak onlar içim bir ofsaytır. yine bayanlar ofsyt kuralından bir futbol terimi olduğundan habersizdirler. lakin bu durum onlar için sorun teşkil etmiyor. bayanların geneli futboldan uzak kalmaktadır. futbolu sevmiyorlar. futboldan hatta nefret ediyorlar. onlar için futbol ayrı bşr dünya. ilgi ve alaka sıfır.

0

bayanların en bilmediği konular arasında hatta başında ofsayt kuralı gelir. defalarca anlatmama rağmen sürekli ofsayt nedir sorusu sormaları insanı çileden çıkarır cinsinden. ayrıca bayanların ofsaytı top olarak bilmeleride ayrı bit konu. ayrıca yine bazılarında ofayt kuralını kaleci topu eline alması bilmektedir. maalesef bu konuda bayanlar sınıfta kalmıştır. gerçi ilgi ve alaka meselesidir. futbol oyunu bayanların ilgisini cezbeden bşr spor türü değildir. onların ilgi dünyasında futbol hatta ofsayt hiç önemli değildir.

0

bende bilmiyorum ne demek olduğunu ofsayt topa vuramama değil mi :)))

0

ofsayt tanımını bilmemde, bayanların %90 hala ofsayt nedir diye soruyor ve en komiği ise ofsaytı futbolcu bilmeleri