1

sorumani'nin cevabına istinaden yazıyorum umarım patrona iletir. en azından şimdi ki iki kat kazanç uygulaması normal ücretlendirme olabilir yeni yılda. diğer türlü gerçekten çok zorlamaya başladı kazançlar bir türlü biriktiremez olduk. patrona sevgilerle :)

0

2 kat kazanç sağlanıyor zaten bu da demek oluyor ki zam gibi bir şey zaten sistemi her yerde paylaşıp büyüyünce kazançlarda artar diye tahmin ediyorum

1

benim naçizane önerim soru başına 0.4 kuruş olsun.cevaplar da ise 0.2 kuruş arttırma yapılırsa güzel olur.en azından limit doldurma biraz kolaylaşır daha keyifli yazılır.umarım patron bunu dikkate alır ve zam verir.teşekkürler.

-1

bence yeni yılda sorma ne bir zam gelmedi lazım. çünkü kazançlar oldukça, fakat düştü, ben bu konuyu, atmayı değil derdim 100'de 7 lik bir oranda kazan çıkmış ama yani ben ilk ödeme hafta, sonra sanki bir an kazançlı düştü gibi geldi bana ben pek açıkçası güzel bekliyorum. kazançlar biraz daha sen bu site tamamen ve tamamen ölçü yükselecek ahmet sor şu an baya bir kütlesi var sorma, ne ödeme yaptığı için daha çok büyük bir kitleye ulaşması lazım. her yerde, paylaşırım sonra yine oldukça referans 6 yemeği yapmaya çalışırım ama bakalım ne kadar olacağını pek zannetmiyorum ormaniye, bu konuya sessiz kalacağım pek zannetmiyorum yeni yılda zam getireceğini tahmin ediyorum soramadım büyük, bir platform ve her zaman ve her zaman parayı ödüyorlar herkes alnının akıyla ne kadar yaptıysa, parasını her zaman kopya içerik kopyala yapıştır yapmadığı zaman parası sorunsuz bir şekilde banka hesabına geçiyor ben iki kere ödeme aldım para banka mı, geçti en sonradan oldukça seviyorum ve her zaman sorma nin yanında olacağım sorma ne yeni yılda inşallah, bir zam yapar ve kullanıcılarına daha çok mutlu eder.

3

ücret önerilerini bir sıralayın bakalım :) patrona iletelim

-1

bugun buna benzer benim gordugum 2.soru..
elbette bunu sorumani daha da iui bilir ama ben size de ne olacagini soyleyim sizde mantikli bulmayacaksiniz eminim..
sorumani ucretlere artis yaparsa miktar dusuk oldugu icin bize fazla bir miktar yansimaz % uzerinden..
ama bunun sorumaniye yansimasi cidden gereginden fazla olur.
sorumaninin bunu karsilamasi icin daha da yogun reklamlar ile cugaltmasi lazim bunu.
hepsini gectim site de en az suan 3.000 uye var..
1000 tanesi aktif diyelim..
hepsine ayda 10₺ veriyor diyelim,daha fazla da biz 10₺ diyelim:)
10x1.000=10.000₺
kazanclarda ki artis ne kadar olsun..hadi %20 olsun..(bu %20 lik kesim zaten bizim kazanclar kurus uzerinden oldugu icin pekte yansimaz.) neyse bu %20 yi onceden odenen paranin uzerine koyalim simdi..
sorumani aylik 10.000₺ odeme yaparken %20 artis yapildiginda bu rakam 12.000 tl ye cikacak..
bu artista ki 2.000 tl yi biz bolusecegimiz icin iyi bi sonuc elde edemiycez..bu sorumaninin gideriydi,peki simdi bide bize gelrine bakalim..
ayda en kotu 10 tl kazaniyoruz demistik dimi? 10 tl nin de uzerine %20 koy.. 12₺...
sence 2 tl icin deger mi??
sorumani reklam alacak veya ek gelir elde etmeye calisacak bizim odemeleri almamiz icin..haliyle bu sekilde de adam bir uere kadar surdurcek sonrasinda da site kapanabilir boylelikle 3-5 kurus gelen yerden hic gelmez olacak..
bu yuzden bence bu tur dusuncelere kapilmak yerine benim suan yaptigim gibi uzun c evap yazarak,kazancinizi arttirabilir ve cumle kurma yeteneginizi gelistirebilirsiniz..:)

1

beki de kullanıcılarına bir sürpriz yapıp zam yapabilir neden olmasın.

2

bilemiyorum belki yapabilir. yapa iyi olur herkes sevinir bence.

1

güzel bir espri her yerde zam olacağı için sorumaniden de bekliyoruz zammı.