0

cevaplardaki kazanc oranlarini arttirsalar cok guzel olur. cunku acayip bir dusme oldu cevaplsrdaki kazanclarda. 10 satir yazip 20-25 kurus kazaniyorken oncrden simdi 10 kurus kazansak opup basimiza koyuyoruz. cevaplardaki kazanclar acayip dustu yani. bu durumun olmasi site icerisindeki bir cok yazari soru sormaya itiyor malesef. yani eskiler filan bilir beni, oyle pek soru soean biri degilimdir ama artik son zamanlarda soru sorar oldum. sonra sorumani yonetimi beyin bedava modunu getirip bizden sorulara cevap yazmamizi istiyor. acikcasi o kadar arastirip yazdiktan sonra (genelde bir cunlelik cevaplar istedikleri icin sorular) 1 kurusun altinda birsey kazandigimi goruncr pek yazasim gelmiyor. yani bilgisayardan girdiginizde o kutucuk var ya cevap kutucugu. bastan sona kadar yazacaksin, tek satiri sonuna kadar dolduracaksin, oyle bir kurus geliyor. boyle olunca pek kimse cevap yazmak istemiyor acikcasi da yani. zaten yeni gelenlerde kazanamadiklari icin siteyi birakmaktalar malum. hani reklamlara tiklayip sitenin kazanmasini saglayalim desem, kac arkadas tiklayip sitenin kazanmasini saglayabiliriz ki boyle. en fazla 5-6 kisi yapabiliriz bunu.

1

uzun zamandır böyle bir talep söz konusu bakalım site yönetimi bu konuda nasıl bir yol izleyecek. kullanıcılar olarak kalıcı çözümler istiyoruz artık. kazançlar cezbedici olmuyor siteye yeni gelenler için.

0

normalde yapmamalı derdim ama malum enflasyon oluyor, ayrıca sitenin reklam gelirleri de dolar bazında ödeniyor ve dolar da yükseldi bayaa bi, o yüzden ona oranla bi zam yapılmalı bence

1

valla kardeşim keşke sorumani sitesi biraz ücretlere zam yapsa.kazanç çok düşük çünkü.