0

ben bir anneyim.bir oğlum var ve ne kadar guzel bi duygu oldugu tarif edilemez birsey.cocugubolmayan bilemez bu duyguyu.cocuk dogduktan sonra hayatimizda okadar cok sey degisiyorki.onun neşesi onun sevgisi okadar çok farklıki.diş çıkardigini gormek.emeklemesi gormek.yurumesini kosmasini gormek.okula gittiigini gormek okadar anlatilmazz tarifi olmayan bir duyguki.allah herkesi çocuk sahibi olmayı naaib eder inşallah

0

mesela bir iki insan evlenir bir müddet geçgikten sonra birbirinden sıkılabiliyor ne diyorlar cicim ayı geçti geçtikten sonra yaradan bir hediye ediyor çocuk sahibi oluyorsun sevgin mutluluğun yeniden bir oluyor bütünlüğünü aile olduğunu baba veya anne duygusunu yaşatıyor sana bence dünyada ki en mutlu şeydir çocuk:)

0

tabiki onu bende evlenmeden önce bilmiyordum.sonrasında evlendikten sonra eşim hamileyken bile çok heycanliydim çünkü ilk di gözümden sakinirdim cok da heycanliydim.sonrasında doğuma gittiğinde bile kalbim yerinden cikcakti sonra doğdu kız çocuğu sonra minnacık minnacık elleri ayakları isnanin içi içine sigmazdi büyümesi anne ve baba demesi onun için çalışmak eve gelirken alışveriş yapmak onun beni görmesi mutlu olmasi her haliyle yaşaması ve yasatmasi çok güzel inşallah herkez mutlu olur.

0

çocuk sahibi olmak gerçekten çok güzel bir duygu özellikle anne ,baba olmak kadar güzel bir duygu yok. bence bu dünyada en güzel koku bile evlat kokusu en normalde çocukları seven bir insan değilim ,yani şöyle söyleyeyim. şımarık çocuklar sevmiyorum yani o anlamda ama benim kendi çocuğu mesela çok şımarık insan evladı kendini bambaşka geliyor. yani benim dünyam oldu diyebilirim. rabbim iyi ki de bana evlat verdi. hani inşallah olmayanlara da nasip eder evlat anne olduğunu tüm acılarımı unutmuştum doğumunda olur. onun gülüşü ,evde kahkaha atışı ,yürüyüşü, hareketleri bambaşka bir şey insan kızamıyor bile yüzüne baktığında hani ben anne oldum. inşallah rabbim olmayanlara da nasip eder. çok güzel bir duygu gerçekten de tarifi bile yok bu duygunun anlatılması bile zor sadece güzel diyebilirim. yani yaşamak lazım ben yaşadım.. inşallah bekar arkadaşlarımda evlendiğinde anne olmanın çocuk sahibi olmanın duygusu yaşar diyorum.

0

şuan kimseye göre gerçek çocuğum olmadı düşünülen hodoşkoma sahip olmak hasta olunca onunla birlikte hasta olmak, üzülmek onunla birlikte sevinmek daha birçok duyguya sahip olmak çok güzel birşey. çocuk sahibi olmak anlatılmadan yaşanması gereken çok güzel bir duygudur.

0

daha o duyguyu yaşayamadım ama düşüncesi bile mükemmel geliyor.

0

bunu ben tam bilmesemde,babalik duygularima gore sanirim super bisey ya :)