1

tuhaf olur, saçma olur. tamam sonuçta yine kendi çocuğumuz fakat kız bebek olacak diye hazırlık yapacağımız için hep ona göre alacağız her şeyi çevreyi dizeceğiz ortamı hazırlayacağız. bu yüzden erkek geldiğinde pespembe bir ortama girecek. ama böyle bir durum yaşanmaz zaten kolay kolay olduysa da olur artık ne yapalım bizim evladımız zaten.

1

hicbir şey yapmam.. bazen son ana kadar gostermiyorlar, malum. :) o yuzden son ana kadar cinsiyete gore almamaya calisirim.

0

sürpriz biri girer hayatımıza asla üzülmem sadece doktora kızardım işlerini düzgün yapmıyolar diye bir sonrakıde belki kız olur ben sağlıklı olsunda gerisinin gercekten bi önemi yok..

0

ilk gördüğümde şok yaşarım tabi sonuçta aylardır kız çocuk bekliyoruz. ama sonra geçer gider. sonuçta her ikisi de evlat. anlık bir şok geçiririm o kadar yapılan hazırlıklar biraz boşa gider o kadar.

0

iki üç doktora gittiysem hamile iken gittiğim her doktor kız dediyse eğer doktorda bulmam suçu. hem zaten kız erkek evlat evlattır sonuçta. napalım ilk kıyafetleri pembe olur sonra yine ona göre bir şeyler alınır. hem şimdi artık bebek arabası, beşiği falan her ikisine de gidebilecek renkler tercih ediliyor. biz mesela füme rengi aldık. kız erkek farketmez ikisi de kullanır. doktorum bize de erkek diyor. allah hayırlısını versin ilk önce, eli ayağı düzgün versin. kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil.

0

sanırım büyük bir süpriz olur çünkü ona göre kıyafetler alırım ve bu kıyafetleri boşuna almış olurum. bu yüzden çocuğun cinsiyeti doğru olsa aslında doğru öğrenilse daha iyi olur.

0

yani eğer normal doğum yapmışsam. zaten normal doğum yaptığında kendini görebiliyorsun. erkekse şok olurum canım gördüğüm için sevinirim de ama ben her zaman kız çocuk istemiştim benim de oğlum oldu. eğer sezeryan doğum yapmışsam çıktığımda dna testi yapılmasını isterim çünkü haberlerde programlarda falan görüyoruz çocukları değiştirebiliyor varmış ondan dolayı dna testi isterdim.

0

bende olmadı ama ektim oğlunun birine kız demişler doğumda erkek olduğunu öğrenince kaynım biz kiz bekliyorduk yanlışlık olmuştur demiş:-)

0

şok yaşarım kesin hele karı acaba ne yapar kari kız bekler ama oğlan çıkar kesin psikoloji bozulur

0

bende pek bir değişiklik olmaz benim için cinsiyet önemli değil.

0

valla kahkaha atilir bu duruma :d dusunmek istemiyorum :d hele hanimi hic dusunmek istemiyorum:)