0

olabilir. birsey demem. cunku kendisi de bir birey. cindel kimliginden once insan olarak yetistirebilmek onrmli zaten. benden saklamasindan iyidir.

0

nasil bir hayat yasamak istedigini sorardim bu istemedigi biseyse carelerini arardim ama eger bu kendi tercihiyse ve boyle yasamak istiyorsa boyle mutluysa onun yaninda olurdum

1

tabi ki de diye bilir. bence ilk önce bunu diyebildiği için çocuğunu daha sonra ona bu kadar güzel bir şekilde güven verdiğiniz için kendinizi tebrik etmeniz lazim. çocuğunuz bunu sizden de saklaya bilirdi. babama desem kızar onun için bilmesine gerek yok da diyebilir bi. ama bunu büyük bir özveri ile tabi sizin de ona verdiğiniz güven ve saygı ile sizinle paylaşmış. bu benim için çok çok çok aşırı önemli, hatta şu zamanımızın en büyük sorunu da bu çocuklar dertlerini, sıkıntılarını veya sevinçlerini sizinle paylaşamıyor. çünkü anne ve babalar genellikle şiddete başvuruyor ve çocuk da bunu bildiği için kendi kendine bir şeylerin üstesinden gelmeye çalışıyor. ben bu aile yapısına ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. neyse çocuk söyledi önemli olan onun nasil durmak istediği böyle durmak istiyor mu veya kendisi mi istedi bunu bunları bilmek lazım eğer kendi istemiş ise hiç sıkıntı yok. aynen devam. ama ortada bir mecburiyet veya zorunluluk varsa işte o zaman durum değişir. o konuya bir el atarım diye düşünüyorum. benim görüşüm böyle. yanlışım varsa uyarın lütfen. herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

1

olabilir. bu hayatta hiçbir şey için benim başıma gelmez dememek lazım. bir insan çocuğunu tek bir yönüyle sevmez. bütünüyle sever. bir çocuğu dünyaya getirmek, büyütmek, yetiştirmek hiç kolay değil. tek bir sebeple, beni ilgilendirmeyen özel yaşamı ile çocuğumdan vazgeçmezdim. sadece hayatı daha zor olacağı için onun adına üzülürdüm.