0

evet uykumda çoğu zaman konusurmusum arkadaşlar öyle söylerler. hatta bir keresinde uykuyu alamadığım için arkadaşıma uyku içinde senin bilgisayarın ezik demişim ve arkadaş gerçek anlamda söylüyorum sanmış bide ciddi ciddi soruyordu bende saçmalama dedim. bir keresinde de evin balkonuna cikmisim halamin kızını arıyormuşum evde 4. katta allahtan atlamamisim yani . arada sayiklarim ve dolasabilirim uykuda çok manyak olurum ben.

0

yok ben uykuda hiç sayiklamıyorum. eşime de sordum biraz önce yok sayiklamıyorsun dedi ama benim eşim bazen uykuda sayıklıyor. yani benim öyle bir sorunum yokmuş çok şükür ama sayıklamıyım barim uykuda sessiz kalayım, mışıl mışıl uyuyam bu bana yeter ama gerçi uyku bana artık haram olmuş, uyuyamıyorum bile benim oğlumdan dolayı.

0

evet uykuda sayıkıladığı mı söylerler .yani annem gece uykuda konuştuğumu söyler. bunun nedeni bilinçaltınızda olan şeyler. veya birini özlediyseniz onun adını sayıklıyorsunuz ya da bir şeyi kafaya takıyorsanız mutsuz uyuyorsanız sayıklama ihtimaliniz çok fazla ..benim sayıkladığımı söylerler yani. ama başkası sayıkladığında da ben korkuyorum. birinin rüya görüp bağırarak uyanması falan beni çok korkutuyor ama insan uykuda sayıklaması kadar masum bir şey yok bence..