0

kesinlikle istediğim kadar yaşayıp sonu çok feci olan bir ölüm isterim. neden diye soracak olursanız bence çekeceğimiz acı zaten sonlanacağı için elbet biter. insanlar acılı şekilde hayattan gitmek istemez ama ne kadar yaşayacağımızı kendimiz belirlersek daha güzel oluyor şahsen onu diyorum

0

iki sene içinde rahat uykuda ölmeyi tercih ederdim.allah kimseye kaza bela vermesin.ben bunu tercih ederdim

0

hepimiz sonuçta ölicez değilmi arkadaşlar önemli olan hayatımızı dollu dolu yaşamak tecrübe etmek mirasımızı evlatlarımıza torunlarımıza aktarmak onlara hayatın gelip geçici oldugunu önemli olanın insanlık olduğunu öğretmeliyiz sonuçta hepimiz bu dünyadan göçüp gidicez işte..

0

bu soruları çokmu arıyorsunuz düşünüyorsunuz anlamıyorumki :)) niye yani hem yüzelli sene yaşacak hem rahat şekilde ölsek neden yani bu kadar zorluyoruz kendimizi anlamadım :) bu kadar umutsuz olmayın gençler tamam hayatta zorluklar olabilir ama kendini kısıtlamayın unutmaki zorlukları biz çağırıyoruz biz neyi düşünürsek o olur hayatımızda kaderimizi kendimiz çizeriz diyorlar tabi buna bende inanmak istiyorum :)) anlatırken sanki ben farklıymışım gibi olduda bende tam anlatamadım :)

0

istediğim kadar yaşamayı tercih ederdim çünkü istediklerim yapamadıktan sonra zaten rahat uyku uyuyamam dolayısıyla rahat uykuda ölemem. bu yüzden istediğim kadar yaşar istediğim zaman ölürdüm ama bu sadece hayal tabi zamanı yalnızca allah bilir.

0

istediğimiz kadar yaşıyorsak ölmeyi istemeyiz o zaman ölümsüz mü oluruz. soruda büyük bir açık kapı var. istediğim kadar yaşıyorsam ölmek de istemem mantıken ölmem o zaman :)

0

istediğim kadar yaşarsam ölmek istemem ki neden isteyeyim .

0

öyle sonu çok kötü bir biçimde ölmek istemezdim açıkcası bu yüzden de eğer yaşamım kısasa bununla yetinir ve bu şekilde rahat ve huzurlu biçimde ölmeyi tercih ederdim çok uzun yaşamın kime ne faydası var ki zaten. bu bakımdan da kısa ama öz yalamak isterdim öyle farklı şekiller de veya kötü şekiller de ölüm kapımı çalsın hiç istemezdim açıkcası uzun yaşayacaksan eğer. bu anlamda da kısa yaşamayı tercih ederdim sanırım enazından daha rahat ve iyiy olurdu benim için.

0

rabbim herşeyin hayirlisini versin. ölümünde o yüzden cok yaşamak önemli degil. hem günahlar da artiyo dimi. az olsun öz olsun sonu güzel olsun

0

ben çok rahat bir uykuda ölmek isterim. inşallah rabbim de bana oyle ölmeyi nasip eder ben feci bir şekilde gerçekten ölmek istemiyorum en güzeli böyle uykumda öyleyim.

0

doğru yaşayıp düzgün ölmek... allah her şeyin vaktini en güzel şekilde belirlemiş zaten. niye erken ya da geç olmasını düşüneyim ki

0

live fast die young! booomboş yaşadıktan, istediğim şeyleri gerçekleştirememiş olduktan sonra 150 yaşına kadar yaşamam anlamsız. bol sevgili, bol huzurlu, bol heyecanlı yaşayayım ama erken öleyim, önemli değil. içim rahat ölürüm en azından. öbür türlü gözüm açık gider.

0

bence doğru yaşayıp doğru ölmek daha önemli süresi önemli değil

0

sen cok korkan birisin bence olum her an gelebilir sualin iyi olmali namaz oruc tamamla tamam bence beni allah yolunda olmek beni rahat ettirir

-1

istediğim kadar yaşarsam ölmeyi istemem sonucta istediğim kadar yaşayacağım değil mi!

-1

sen neden hep böyle sorular soruyorsun yahu ? allah herkese hayırlı ölüm versin

0

2 sene içinde ölmek tercihim..

0

istediğimiz kadar yaşayıp sonu feci ölmek olabilir yani istediğim akdar yaşadığımda herşeyi yapmış olucam zaten