0

umutsuz vaka dırlar hiçbir iyiliği görmezler iyilik yapmaya da değmezler

0

birisinin kafasında furursaniz hep aynıdır söyle diyeyim bizim eşek hep aynı eşek sıpası hep boş hep boş çünkü anlata anlata kafalarına vura vura hep aynı şeydir..

0

adı üstünde boş insanlar zaten biz insanlar olarak önce önyargılı davranışlarımızdan vazgeçemiyoruz bardağın dolu tarafından bakmak yerine hep boş ve kendimize yöntma tarafını seçiyoruz bence bir nevi bencillik

2

pesimist kişilerdir bardağın hep boş tarafını görenler. yani karamsar, kötümser kişilerdir. pozitif bakamazlar olaylara. negatif düşünceler önceliklidir her konuda. oysa optimist, yani iyimser olmak daha pozitif bir bakış açısı kazandıracaktır ve olaylar bu yönde gelişecektir. pozitifi olmak gerekli şu üç günlük dünyada.

0

bardagi hep bos tarafindan goren insanlar hep karamsar umutsuz insanlardir. olayin iyi tarafini degilde kotu tarafini gormeyi tercih ederler. ama bu kotu bir huy bence. dolu tarafindan gorelim ki umudumuz olsun yasama sevincimiz olsun. zaten insan hep kendi eliyle kendini mutsuz ediyor. kimsenin bizi uzdugu yok biz cok takiyoruz her seyi. her seyin kotu yanini dusunerek kendimize bos sıkıntılar veriyoruz ve buda bizi bir hayli hayatta yoruyor umutsuz kiliyor.

0

bardağı hep boş tarafından gören insanlar genelde karamsar olan insanlardır. karamsar olan insanlar genelde herşeyde bir karamsarlık ararlar güzel olan şeylere odaklanmazlar. bir söz vardır her şerde vardır bir hayır diye. bence bu söz çok doğru bir söz .özellikle karamsarlık yapan insanlara çok uygun bence.çünkü istedikleri birşey olmadığında hayatlarında hiç birşey yolunda gitmiyor gibi davranıyorlar . oysaki eğer birşey olmuyorsa daha güzel birşey olacağı için yada o şey hayırlı olmadığı içindir bunu bilmiyorlar. aslında bardağın boş tarafından bakmaktansa çok az seviye de olmuş da olsa o su dolu olan tarafına bakmak bence daha doğru olur . insan küçük şeylerle de mutlu olmayı bilmeli bence .

0

bardağı hep boş tarafından gören insanlar her şeye olumsuz yaklaşıp hiç iyi tarafını görmeyen tamamen olumsuza odaklanıp olumsuz düşünen insanlardır. bence bardağı hep dolu tarafından görmek gerekir çünkü olumsuz yaklaşıp hep boş tarafından bakarsak bizde olumsuz olup düşüncelerimizle herşeyi olumsuz yapıp o işten kolay kurtulamayız ancak olumlu yaklaşırsak yani dolu tarafından bakarsak işimiz yolunda gidip ondan kurtulabiliriz. bence her zaman olumlu olmak gerekir çünkü olumlu olursak işin içinden çıkmak için olumlu olmak gerekir buda ancak ve ancak bardağa dolu tarafaından bakmakla olur.