0

bu karektere sahip insanların egosu genelde boylarından büyük olan insanlardır. bu tipler belli bir arakdaş grubu içerisinde popi olma çabasındaki insanlardır. erkekler güçlü olduğunu, kızlar ise güzel olduğunu kanıtlamaya çalışırlar genelde. bazıları spor ile ilgileniyorsa her 2 kellimesinden 1'i o ilgilendikleri spor dalıyla ilgilidirler. insanlar bu tiplere aslında çok uyuz olur. pek sevilmezler etraflarında bir iki kişi yalaka taşırlar. genelde ayran gönüllü olurlar her gün birisine aşık olmalarından bahsediyorum. bu insanların kızları genellikle kendilerinden büyüklerle çıkarlar. fiziği olanlar ise giydikleri kıyafetleri ile ( dar) ölüm mücadelesi verir iken hala ''cool'' olma çabasındadırlar. aklı başında olan insanların bu insanlar hakkında ki düşüncesi çoğu zaman komedi şeklindedir. gülüp geçerler ama hiçbir zaman yaptıklarını yüzlerine vurmazlar. bazıları ise sadece egosu için milletle uğraşanlardır. sessiz gibi görünürler fakat ağızlarında ki dilleri hiç susmaz sürekli boş yaparak; bugün bunu aldım bilmem kaç türk lirasına gibi şeylerle hava atmaya çalışırlar. erkeklere cilve yaparlarken ise az rezil olmazlar

0

genellikle o tür insanlar birtek kendini beğenit başkasını beğenmezler, insanlara yukardan bakarlar, dediğim dedik kişilerdir, ne dersen de seni dinlemezler, hayatta sadece kendilerini düşünüp, başkasına değer vermezler. kimin ne yaptığı umrunda olmaz. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derler. kimseyi beğenmezler, kümseden memnun olmazlar, insanlarla araları çabuk bozulur.

0

kendini beğenmiş,havali kişilerdir. bi nevi artist

0

egosu yüksek ve bencil insanlar genelde kendini beğenmiş insanlardır. sadece kendisini düşünürler. menfaatleri için her şeyi yaparlar. insanları harcamaktan kaçınmazlar. karşısındakinin kırılıp kırılmadığını pek umursamazlar. her şeyi ben biliyorum düşüncesiyle hareket ederler.

0

kendini beğenmiş insanlar herşey benim için yaratılmış falan kafasında olan insanlardır