1

dalgın insanlar, genelde çok büyük problemi olan ve bu duruma istinaden de dikkat eksikliği problemi yaşayan insanlardır. ben bu anlamda eleştirel bir insan değilim. tek söyleyeceğim şey allah yardımcısı olsun demektir. yani demek ki ciddi sıkıntıları var ki o insan sürekli dalıp gidiyor. hem bu tarz insanlara köstek olmak yerine destek olma daha etik bir davranış olur.hayatta hiç bir şey için büyük konuşmaya gelmez. biz de buna benzer depresif bir durum yaşayabilir ve dalginlasabiliriz.

0

dargın insanlar yaptığı bir işe konsantre olamıyorum devamlı kafasında bir şeyler düşünen konsantre olamayan verimsiz kişilerdir çok dalgınlık felakete götürebilir o yüzden çalışırken veya işyerimizde düzenli uyku yeme içme alışkanlıklarını ihmal etmemeniz gerekir çok gereksiz yere teknolojiyi kullanmamız gerekir iki gün boyu kullandığımız telefon hem radyoloji olarak hem de psikolojik olarak beynimizi etkiliyor

1

dalgın insanlar fazlaca kafaya bir şeyleri takan insanlardır. hayatlarında yaşamış oldukları çok küçük olayları bile büyütürler ve kafalarında yer ettirirler. bu kafaları bu kadar yoğun olduğu için de kendilerini yaptıkları işe tam anlamıyla veremezler ve bu yüzden de sürekli olarak dalgın bir ruh hali içerisinde olurlar etraflarında olup biten şeyleri fark edemezler.
sürekli dalgın bir ruh hali içerisinde olmak kesinlikle iyi bir şey değildir insana çok fazla hata yaptıran bir olaydır. eğer kendimizi sürekli olarak dalgın hissediyorsak bir an önce kafamızdaki boş ve gereksiz yere yer dolduran konuları beynimizden atmaya çalışmalıyız bu şekilde yaptığımız zaman dalgınlığımız da geçecektir. her şeyi çok fazla kafaya takmamak gerek bazen hayatı gerçekten akışına bırakmak en iyi yöntemdir.

0

dalgın insanlar güzel insanlardır bence yani bir insanı sürekli uyanık olması gözünün açık olması değil de dalgın olmasını tercih ederim. çünkü onlar derlidirler , düşüncelilerdir saf ve temizdirler . ben dalgın insanları çok severim. yani ben kendim de çok dalgınım bazen dalar giderim hiçbir şeyi duymam yolculuk yaparken dalar giderim. ama bazı insanlar her zaman ve her yerde gözleri açık ve uyanık olurlar öyle insanlardan ben çok korkarım gerçekten de severim dalgin insanların düzgün temiz insanlar olduklarını düşünüyorum.