0

tabii ki de mümkün bazı reklamlar var insan izledikçe izlemek istiyor o reklam çıktığında değiştirmeye bile kıyamıyor. bu yüzden reklamı izlemeyi keyifli hale getirecek reklamlar oluşturulabilir. biz eskiden bir dizi veya film izlerken reklam çıktığında o diziyi kaçırmamak için reklam izlemeyi keyifli hale getirdik. ablamlarla sıra ile her çıkan reklamı kendimizle bağdaştırırdık. büyükten küçüğe doğru sıra ile çıkan reklamlar ilk çıkan reklam en büyüğümüzün olurdu. diğer çıkan reklam bir küçük olan ablamın olurdu. daha sonraki de benim olurdu. bu şekilde reklam izlemeyi keyifli hale getirdik. ve inanın böyle yaparken çok eğlenirdik.

0

kesinlikle yeşilçam temalı garanti bankası ve haribonun son reklamına istinaden sorulmuş bir soruydu zaten. bu tarz reklamlar çoğalmalı gerçekten bu iki reklamı izlerken keyif alıyorum.
fransız bir su markası yanlış hatırlamıyorsam marka evian olması lazım harika bir reklam filmi çekmişti. bebek gibi gösteren aynalar aslında suyumuzu için bebek kadar sağlıklı kalın demek için seçilen muhteşem bir yöntem bu. çok severek izledim tekrar tekrar defalarca hatta youtube ortamında çoğu oyun havası parçasına klip olmuştur bu reklam. bu tarz reklamlar daha fazla üretilsin istiyorum.

1

az once ziraat bankasinin reklamini izledim cok hosuma gitti eski yesilcam filimlerinden kareler alip montaj yapmislar cok guzel olmus dikkat cekici bu sekilde reklamlar cekilerek keyif haline gelebiliyor demekki

0

elbette mumkundur,ozellikle ilgi alaniniz hakkinda ki reklamlari izleyerek mumkun.mesela benim ilgi alanim insaaf ve otomobiller uzerine,bunlari izleyerek daha da bilgi edinme ve daha da yeni seyler uretebiliyorum kafamda.