0

şuan icin tabiki 2 kat kazanç dün öglende bitti belkı pazar günü yeni bir 2kat kazanç yada yarısma için yeni birşeyler gelir diye düşünüyorum bende ama herkez güzel kazandıkdan sonra bu tempo için ya tekinlik gelir yada 2 kat kazanç benim görüsüm bu pazar günü olabilir bence tahminim.

0

şu anda çift kazanç bugün yeni bitti.en az 1 hafta yeni etkinlik gelmez sanırım.daha sonra değişik bir yarışma türü gelebilir.yada kısa süreli 3 kat kazanç yapsalar çok iyi olmaz mı?bence güzel olur.

0

bilmiyorum ama yeni bir etkinlik gelmesini ya da tekrar iki kat kazanç gelmesini ben de dört gözle bekliyorum umarım bir an önce gelir.

0

iki kati kazanc daha yeni bitti ama sevgililer gunu icin birseyler yaparsa sahane olur... eminim bize guzel surprizler hazirliyordur sorumani ekibi

1

çift kazanç, etkinliği yeni bittiği için şuan yeni bir etkinlik getireceklerini sanmıyorum. belki daha sonra yarışma gibi etkinlik getirebilirler. yarışma hem çok heyacanlı oluyor, hem de ilk ona girdiğinde iyi bir ödül kazanıyorsunuz. umarım sorumani sitesi yeni bir yarışma etkinliği düzenler.