0

evet sık sık yapıyorum. sonuçta hepimizin eksik ya da yanlış kaldığı yönler fazlaca mevcut.

0

hayır yapamıyorum o yüzden kaygılı oluyorum herşeyde

0

evet ben kendime öz eleştiri yapabilen biriyimdir. farkındalık benim için önemlidir. hatalarım yanlışlarım olduğu zaman bunu bir şekilde kontrol altına alır ve düşünmeye çalışırım karşımdaki insana da hak vermeye empati kurmaya çalışırım. öz eleştiri yspmsk insanın kendisini tanımasına da olanak sağlar yardımcı olur. insan kendini tanır ve sorgular böylece yapmış olduğu özeleştiri ona kedni yaşam biçiminide öğretir aslında. kendine ve karşısındaki insanlara saygılı olmayı yapmış olduğu şeylerden dolayı özür dilemeyi af dilemeyi pişman olmayı yapılanlardan ders çıkarmayı kendini tatrmayı nerede hata yaptım ben şeklinde düşünmenizi sağlar.

1

evet biraz zor bir soru ancak kendimle sürekli olarak özeleştiri de bulunuyorum. bazı konularda hata yaptığını ve yanlışları düştüğünü farkında olduğum zamanlarda neden bu şekilde davrandığını nerede hata yaptığını bulmak için çok düşünüyorum ve yanlışın nerede olduğunu bulduğum zaman da kendimi eleştirebiliyorum. özellikle insanlara çok çabuk kandığım ve inandığım için en çok da bu konuda kendimi suçlu buluyorum. bazı konularda çok safça hareketlerde bulunduğum için çok rahatsızım. bu yüzden de kendimi en çok eleştirdiğim konular bunlar.

0

bir insana sorulabilecek en zor soru hiçbir insan kendisini eleştirilmez sürekli karşısındakini ve çevresindeki ne eleştirir ancak sıra kendine geldiğinde eleştirmekten vazgeçer keşke hatalarımızı görebilsek özeleştiri yapabilsek daha doğru ya gideriz kendimizi daha iyi tanırız ancak kendimizi hiç hatasız görerek böyle yaşadığımız takdirde kaybeden biz oluruz çevremizde dostumuz kalmaz bu nedenle eleştirilere açık olmalı kendimizi de eleştir meliyiz