0

evet soğutma cihazı kullanıyoruz çok memnunuz ihlas marka kullanıyoruz suyumuz sağlıklı uzun vadede hesap yapıldığında daha karlı oluyor

0

kullanan tanıdıklarım var gayet sağlıklı

0

biz arıtma suyu kullanmıyoruz fakat arıtma suyu kullanan pek çok insan var çevremizde arıtma suyu normal suya göre daha iyi oluyor daha tatlı oluyor.

0

arıtma suyu hiç kullanmadım. fakat kullanılması sağlık açısından önemli. suda bulunan kirli maddelerin vücuda ulaşmasının engellenmesinde oldukça etkili.

0

arıtma suyunun hiç kullanmadım aslında bir dönem kullanmayı düşünmüştüm fakat sonrasında nedendir bilinmez vazgeçtim ve böylece kaldı.aslında damacana su kullanmak yerine gerçekten kaliteli bir arıtma suyu makinesi ile arıtılmış suyu tüketmek de güzel olur.

0

evet arıtma suyunu seneler önce taktırmıştık. gerçekten tertemiz bir su önce içtiğinizde acı falan geliyor ama tertemiz bir su yani önce arıtmayı tanıtmaya gelmişlerdi reklamını yapmaya gelmişlerdi normal bir suyla arıtma suyunu karşılaştırdılar içerisinde bir makine koydular ve arıtma suyu ile normal söyle arasında o kadar fark var ki gerçekten.. içine koydukları makinede normal su gerçekten çamur gibi oldu gözlerime inanamadım ondan sonra hep arıtma suyu içmeye başladık.