0

hayatta en cok anneleri kiz ve erkek cocuklar icin saclarini supurge eder sirlarini isteklerini babaya soylemez ama anneye soylerler ama kiz cocugu genede onun gibi biriisnin arkasinda vede kolladigi icin baba kiz evlat icin vazgecilmezdir.

0

kız çocuklarının babalarına düşkün olması bence çok iyi bir şey çünkü en azından arkalarından bir adamın güçlü bir adının durduğunu hissediyorlar ben de açıkçası böyle düşünüyorum.kız çocukları genellikle babalarını bir kahraman gibi görürler küçük yaşlarda daha çok ona bağlanır ve ileriki yaşlarda özellikle de evleneceği insanda kızlar babaları gibi bir erkek ister onlar gibi erkekleri seçerler daha çok onları gerçekten bir rol model olarak alırlar hayatının bir parçası olarak alır insanlar. aslında çok iyi bir şey bu çünkü onları güçlü bir hayat kurmak için güçlü bir insan olmak için baba faktörü çok önemli aslında özellikle de kız çocuklar için çok önemli.bazı çocuklar özellikle çevremde de geliyorum bazı çocuklar genellikle annelerinden kıskanıyorlar kız çocukları daha çok babalarını kıskanırlar ve hiçbir şekilde annelerine paylaşamazlar. küçükken mesela bazı kız çocukları annelerinin babalarına mesela sarıldığını görürse veya ona karşı sevgi cümleleri kurarsa aynı şekilde kız çocuğu da babasını aynı şekilde bu cümleleri kuruyor ve ona sarılıyor yani onu babasını annesinden kıskanıyor ve bu yüzden böyle şeyler yapıyor. genel anlamda kız çocuklarının kız çocukları için yani baba faktörü gerçekten çok önemli tabii ki de bazı ailelerde genellikle anneleri daha çok önemli oluyor kız çocuklarında ama genel anlamda kız çocukları için baba faktörü çok önemli ve güçlü bir dağ gibi gördükleri arkalarında bir insan diye düşünüyorum.

0

yani ben de kız çocuğuyum. ben anneme de düşkünüm , babama da düşünüm. ben ikisine eşit bir şekilde seviyorum bazı çocuklar evet babasına çok düşkün yani kız çocukları babasını kendine daha yakın olarak gördüğü içindir. erkek çocuklarda mesela anneye çok düşkün anneler erkekler için baş tacı anneleri yani ama dediğim gibi ben kız çocuğu olmama rağmen ben ikisine de çok düşkünüm ikisini de eşit bir şekilde seviyorum.

0

kız çocukları babalarına bir kahraman olarak görürlerben babama çok düşkünümdür babamın her zaman beni koruyup kollayacağına arkamda daha gibi duracağını biliyorum babalar sevgilerini pek belli edemeselerdi onlar da kız çocuklarını çok severler kızların onlara ihtiyacı olduğunu her zaman bilirler bu yüzden baba ve kız çocukları arasında görünmez çelik’ten bir bağı vardır

0

kız çocuklarının babalarına düşkün olmaların en önemli özelliği, korunma bakımından ihtiyaç duydukları yönlerini babalarında bulmalarıdır. bununla beraber babaları kız çocuklarına daha fazla sevgi aşıladıkları için kız çocukları babalarına daha düşkün olurlar.

0

gerçekten de böyle bir şey var yani en azından ben kendi adıma konuşayım. ben babama çok düşkünüm. babamı aşırı çok seviyorum çünkü kızlar babaları gibi erkek isterler o yüzden babalarını örnek alırlar ve babalarını o yüzden çok severler bence annesini sevenler de vardır ama ben yine de babama çok düşkünüm babam olmazsa ben asla yapamam yani babamın yeri benim için çok farklı tabii ki annemi de çok seviyorum ama babam benim için herkesten ve her seyden cok ayridir. allah babami basimdan eksik etmesin.