0

ilk çocuğumun erkek olmasını çok istedim bana daha yakın hissettiriyorlar çünkü erkek çocukları hatta doktor yüde 70 80 koza benziyor dediğinde eşim havalara uçarken bende buruk bi mutluluk vardı şu an kızım 6 yaşında ve biz eşim ile ikinci kez anne baba olmaya karar verdik ve şu an ya erkek olursa napcaz modundayim :) kız olsun çamurdan olsun diyorum tabiki önce sağlık eli ayağı düzgün olsun sağlık lı olsun gerisi önemli değil cinsiyeti falan tabiki kalpten bunu istesekte insan ister istemez kalbinde yatan aslanı dile getiriyor kızımda anne kız olsun ben erkekle evcilik oynayamaz ki kız olursa konuşuruz oynarız dedi ben bi şok geçirdim ama bi yanımda haklı sonuçta insan ileride evladının arkasında durabilecek birbirlerine destek olacak zor zamanlarında sırtlarını yaslayacak kardeşi olsun sırdaşı arkadaşı olsun diye bazı kararlar alıyor..
erkek annelerinde sorsanız erkek baldır der heralde :)

0

erkek cocuklari bebekken cok daha tatlidir kizlara gore bence

0

ikisi de bal küpü kız da erkek çocukta çok tatlı eve sevimli oluyorlar. ancak kız çocuklarının süslü püslü kıyafetleri olsun saçlarını yapmanız olsun kız çocuklarına ayrı bir güzellik hoşluk katıyor. sanırım kız çocukları daha sevimli oluyorlar.

0

ikisnin degeride ayrı tabiki anne baba icin.ama benim hiç erkek evladım olmadığı için birşey diyemiyorum.kız evlatlarım benim için bir dünyadan daha degerli onların gülüşü baba demeleri onlarla koşmak yürümek saklanmak birşey yemek bana kusmeleri gece uykularını seyretmek onlara uzunca bakmak onlarla annelerini bırakıp bana koşmaları hepsi ayrı güzel gercek den insan yaşamdan bilemez erkek veya kız cocugumu demesini hepsi ayrı değerli anne ve baba için.

0

erkeklere göre kız çocukları ban daha tatlı geliyor.

0

bebekken ikiside tatlı oluyor ama kızlar bir başka tabi

0

bunun ayrımını asla yapmam. her ikiside güzel ve tatlı olurlar.

0

bana göre her iki cinsten çocuklar da çok tatlı oluyor. yani bebeklerin hepsi birbirinden tatlı ve sevimliler.

0

çocuklar arasında ayrıma karşıyım fakat kız çocukları daha sıcak kanlı oldukları için daha tatlı geliyor insana

0

anne baba evlatlarını nasıl ayırsın. ikisi de tabiki

0

her ikiside tatlidir ayrim yapılmaz derim

1

bu şekilde ayırım yapmam.. bütün çocuklar çok tatlı ve sevimlidir..

0

bu ayrımı yapmak sacma olur. çocuk olduktan sonra erkek de kız da çok tatlidir. gunahsizlar yüzlerindeki o gülücükler hayatın zorluklarindan habersiz o melek yüzler. bunlar arasında nasıl bir karşılaştırma ve ayrım yapmak mümkün olabilir ki.

2

şu an için ayırım yapmak elbette zor. yerine göre ikisi de tatlı. bence her ikisi de her zaman tatlı. ama yaratılışları nedeniyle kız çocukları oğlana çocuklarına nazaran daha çok tatlı ve sevimlidir. insanlar kız çocuklarını daha çok severler. çünkü kız çocukları daha çok sevecen ve şirin olurlar. ama her ikisini de sevmek ve kollamak gerekiyor. allah çocuklarımızı bize bağışlasın. ister kız çocuğu olsun ister erkek çocuğu olsun ama onlardan sevgimizi eksik etmeyelim. çünkü onlar sevgiye ve şefkate muhtaç olan savunmasız yavrulardır. öte yandan yetiştirirken bilinçli ve bu vatan layık ve ahlaklı yetiştirmekte biz insanların yani ebeveynlerin görevleridir. en iyi şekilde yetiştirip, topluma yararlı bir birey olmalarını sağlamaktır.

1

bütün çocuklar çok tatlı bence çok masumlar.

1

bana sorarsan kardesım kucuken en tatlı kız cocukları oluyor sonra bıraz buyuyunce sımarık oldukları zaman bıraz tatlılıktan eser kalmıyor...

1

kız çocukları ,erkek çocuklarına göre daha çok tatlı olurlar nedeni ise kıyafetleri çok güzel tokaları,etekleri ,saç ve ayakkabıları ve kesinlikle çok sempatikler .

1

kız çocukları daha tatlı cilveli oluyorlar. 3 oğlum var :) onlarda sevilmiş ama fenalarrrr

1

küçükken her ikiside tatlı oluyor okul çağına gelince o tatlılıktan eser kalmıyor.

1

ikisi de ama bana en çok erkek çocukları tatlı geliyor