0

ben bir kadın olarak belki de ilginç bir şekilde clear men mentollü serisini çok severek kullanıyorumç hem saç diplerimi oldukça güzel bir şekilde ferahlatarak derinlemesine temizliyor hem kepek oluşumunu ve dökülmeyi oldukça azaltıyor hem de saçlarımı yumuşacık yapıyor. ben saçlarımda bıraktığı o mentollü ve erkek parfümünü andıran kokusuna da bayılıyorum. o yüzden sürekli olarak bu şampuanı kullanıyorum. hatta babam aslında kendisi kullanmak için alıyor ama ben de kullandığım için çabuk bitmesinden sürekli şikayetçi oluyor. :) bunun dışında kullanıpta memnun kaldığım bir diğer şampuan markası da gliss markasıdır. bu markanın şampuanları da saçımı yumuşatıyor ve birbirine dolandırmadan kolayca taranarak açılmasını sağlıyor. saçı da ağırlaştırmıyor ve yağlanmayı da geciktirdiğini düşünüyorum. ayrıca size şöyle bir öneride bulunayım, son durulama suyunuzun içerisine bir miktar elma sirkesi dökerseniz saç dipleriniz çok daha derinlemesine temizlenecek, ayrıca yumuşaklık ve ekstra parlaklık kazandıracaktır. kullanırken kesinlikle çekinmeyin herhangi bir koku da bırakmıyor.

0

siberian wellnes marka şampanya muhteşem inceleyebilirsiniz siberian. aysegul

0

her saça her şampuan olmuyor malesef. misal ben elidor kullanıyorum ama elidorun yeni serisinden aldım anında kepek yaptı anca eski serisini kullabiliyorum. o yüzden şampuanda denemeden anlamak mümkün değil. bana geneli kepek yapıyor sadece elidor yapmadı ve cok memnunum . kokusu ayrı güzel ve cok güzel yapıyor saçı

0

ben sana sadece clear veya head shoulders öneririm. gerçekten de bu şampuanların ikisi de çok güzel ben şampuanların hepsini denedim hiçbirinden memnun kalmadım kaldığım şampuanlar sadece bunların ikisi oldu. yani ikisi de kepek varsa saçlarında yok ediyor ve kafanın yara olmamasını sağlıyor ve temiz bir şekilde temizliyor. bence alacaksan bu ikisinden bir tanesini al derim ama clear daha ağır basıyor bana çünkü onu devamlı kullanırım. gerçi şu an yurt dışında bir şampuan çıkmış hebal essentia argan yağlı şampuan diye şu an ben de o var onu kullanıyorum gerçi bundan da memnunum ama o diğer şampiyonlara göre çok çok pahalı yani bu devirde o şampuan kullanılması ne kadar güzel olsa da benim bütçemi aşar. yani bittikten sonra tekrar clear şampuanı geri döneceğim çünkü memnunum o şampuanlar hiç bu zamana kadar da pişman olmadım.