0

saci dökülenler canli durmayanlar uzamayanlar buraya bakabilir ... benim sacim belimi gececek uzunlukta siyah ve parlak ayni zamanda hic kırik yok.. peki bunu nasil yapiyorum?
elindor pembe şampuan.. iki kez yikiyorum diplere masaj yaparak ve gene ayni sampuanin saç kremiyle diplere surmemek kosuluyla kremleyip 5 dk sonra duruluyorum haftada bir zeytinyagini dipler ve uclar olmak uzere guzelce uyguluyorum 1 saat bekletip yikiyorum
ayda bir sacimin en uc kismini 1 cm e yakin kendim kesiyorum
ve 6 ayda bir uyguladigim muthis karisisimim:
karanlik bir yerde 500 ml pet sisenin icinde zeytinyagi ve ezilmemis kabuklari soyulmus 2 baş sarimsagi 2 hafta bekletiyorum
bunu saclara gece yatarken sürup kokusuna katlanarak sabaha kadar uyuyorm diplere surunce saclar tekrardan cikiyor cok guzel bi sekilde yikiyorum ve saclarim gercekten guzel tum bunlar sayesinde

0

valla ben sacımı mecburen her gün yıkıyorum çünkü çalıştığım iş biraz terlettiği için saçımı yıkamazsam öbür gün çok kötü duruyor ama sana tavsiyem saçlarını her gün yıkama iki üç günde bir yıka nedeni ise saçların yağlanmasın ve dışardan bakılınca güzel görünsün şampuan icin ise önerim ben elidor kullanıyorum ama devamlı elidor kullanmıyorum arada değistiriyorum çoğu kişi değistirmek zararlı diyor ama ben inanmiyorum header shoulders sampuan olarak en iyi marka bence onu kullanmalısım birde dediklerimi yapmalısın.

0

head&sholdurs güzel bence en iyisi bunda sonra saç kremi sür zaten misssssssssssss

0

@poyrazim , clear man kullaniyorum ve yaklasik 10 yil falan oldu.
saclarimi da 2-3 gunde bir yakarim.
bazan gunde bir olabilir bu yagli ise günlük yikarim.
saclarimin yağlanmasıni kesinlikle beklerim.
yaglanmadan deri istedigi vitamini saglayamiyor diye biliyorum.
argan yagli sampuan alabilecegim yerler neresidir? eczanelerde bulabilir miyim?

0

elseve şampuan kullanıyorum. 3 ayda 1 kere de zeytinyağ,bademyağı,yumurta sarısı ve vitamin kapsülü alıp karıştırıp saçıma maske yapıyorum.

0

öncelikle saçlarını hergun yikamicaksin iki günde bir yıkamalisin neden dersen saçı her zaman yıkamak saçları çok çabuk yaglndirir deniyebilirsin abi istersen ve saç dökülmesine neden olur iki günde bir yıka ve saçlarına argan yağı ,ve zeytinyağını kullanabilirsin zeytinyağı hem saçlara parlak veriyor hemde güçlü oluyor şampuan dersen ben şuan yeni çıkan şampuanı kullanıyorum herbal esences kullanıyorum argan yağlı olanindan yeni çıktı yurtdışında mi ne gelmiş her şampuanı denedim en çok bununla gliss beğendim ve saçlarını seviyorsan devamlı aynı şampuanı kullan o dedgim argan yağı ve zeytin yağı sürmeyi unutma ve kafanı yıkandığında saçlarına her zaman masaj yap ki kafam rahatladı nasıl vücudumuz masja ihtiyacı varsa kafanın derisinde ihtiyacı var kan dolaşımını hızlandırmak lazm masaj yapılmadığı için insanın kafasında ağırlık olur şimdilik bu kadar aklıma gelenler kendi yaptıklarımi söyledim sana :))

0

bir kel olarak nasıl saç bakımı verebilir ki :) saçların kepeklenmemesi için her gün dışardan geldiğimizde duşa girip saçlarımızı yıkamalıyız. çünkü kepeklenirse saçlarımız her yerinde görünür ve hiç hoş durmaz, kepeklenirse bilinki kel kalmaya mahkümsünüzdür. kepeklenen saçlar için bir çok ünlü markanın kepeğe karşı korumalı şampuanını kullanabilirsiniz, onlar etkili olmazsa bitkisel çözümlü şampuanlar ve saç kremleriyle sürekli saçlarınızı yıkayabilirsiniz.

0

sac bakimi icin sarimsak ozlu sampuanlar e vitamini birde saçınız bir kereliğine mahsus kazitin sonucu goreceksiniz gür canlı parlak saçlar ben denedim çok memnunum

1

şampuanın içine çam terebentin katıldığın da saç dökülmesine iyi geldiği ve yeni saç çıkmasına etki ettiği söyleniyor. ben kadın halimle clear men mentollü kullanmıyorum çokta memnunum ferah ferah yapıyor. krem kullanmamaya çalışıyorum. duştan çıkınca duş sonrası bakım kremi ya da argan yağlı saç yağlarından sürüyorum kırıkları ve elektriklenmeyi önlemek amacıyla. ayrıca parlaklık veriyor.

0

kepek önleyici ve yağlı saçlar için şampuan alınması bakım onarıcı saç kremleri argan yağları ve cam terebentin yağınin şampuanlara katılması yararlıdır saçlara .