0

en yakın arkadaşım üniversite birinci sınıftan beri tanımış olduğum çok sevdiğim bir arkadaşım. gerçekten çok iyi bir. her zor zamanımızda birbirimizin yanındaydık. yurtta hatta aynı odada beraber kaldık. gezdik, eğlendik bazen güldük bazen ağladık. tam sekiz yıldır süren bir arkadaşlık. ailelerimiz tanıştırdık. şu an farklı illerde olsak da sürekli görüşüyoruz iyi ki onu tanıdım.

1

benim en yakın arkadaşım üniversite zamanında yurtta tanışmış olduğum bir arkadaşımdır. şu anda üniversite biteli çok oldu ikimizde ayrı şehirlerdeyiz ama yine de benim için en yakın arkadaşım odur kesinlikle. çünkü aramızda ne kadar mesafe olsa bile bir an bile olsun aramızda ki yakınlıkta herhangi bir değişiklik olmadı ve her zaman ilk günkü gibi birbirimize bütün sırlarımızı dertlerimizi ve mutluluklarımızı anlattık. 2009 senesinden beri yani şu ana kadar tam olarak 9 buçuk sene geçmiş hiçbir şekilde birbirimizden kopmadık uzun zamandır yüz yüze görüşemiyoruz ama telefondaki irtibatımız hala sürüyor her gün birbirimizden haber almadan durmuyoruz. benim bu en yakın olan arkadaşım kesinlikle çok temiz kalpli , kötü düşünceleri asla olmayan çok cana yakın ,aynı zamanda her zaman açık sözlü olan ve baktığınızda kendisini çok iyi ifade edebildiğini ve hiç çekinmeyen bir insan gibi göründüğünü düşünebilirsiniz ama kesinlikle onun da çekingen olduğu tarafları vardır. ayrıca bu arkadaşım fazlaca yeteneklidir hem çok güzel bir şekilde yemekler yapar eli oldukça lezzetlidir .ayrıca resme de çok fazla ilgisi vardır. bunun yanında sürekli olarak el emeği şeyler de yapar örgü örer, dikiş diker. kısacası on parmağında on marifet vardır. bunun yanında türkçe dışında farklı dillerde bilir. çünkü kendisi fransızca öğretmenliği bitirmiş olan bir kişidir. kendisini gerçekten çok seviyorum ve o benim için hayattaki en büyük şartlarından biridir. onu tanıdığım için ve hayatımda böyle bir insan olduğu için kendimi her zaman mutlu ve şanslı hissediyorum. aten en büyük hayaliniz de ileride ikiniz de bu şekilde gider de evlenemezsek eğer ortak bir nokta bulup bir arada yaşamaktır. kız kıza yaşlanıp gideriz diye düşünüyoruz.

0

en yakın arkadaşım ismi sabri .kendisiyle 1995 yılında iş yerinde tanışmıştık.kendisi maden mühendisidir.ben işten ayrıldım.başka şehire gittim sonra tekrar izmir'e geldim, arkadaşlığımız hep sürdü.dürüsr iyi ve kötü günde hep yanımda olmuştur sabri.tabii bende onun hep yanında oldum.birbirimizi hep arar sorarız.haftada bir mutlaka görüşürüz.aydın bir arkadaş,olaylara mutlaka değişik pencerelerden bakabilen bir arkadaşımdır.kendisini çok severim.

1

en yakın arkadaşımın adı sıla ve 17 senelik arkadaşım çocukluğumuzdan beri sesi güzel ,kendisi güzel, kişiliği güzel, on numara bir kız ve en çok sevdiğim arkadaşlarımdan bir tanesidir ve arkadaştan öte kardeşim gibidir. mesela o bizim eve gelirdi ,ben onun evine giderdim. hiçbir şekilde ayrılmazdık nereye gidersek gidelim beraber giderdik. o 18 yaşında evlendi izmit'e gelin gitti, ben 21 yaşında evlendim kuşadası'na gelin geldim. ondan sonra zaten anca telefonda konuşabildik diğer türlü hiç denk gelemedik.
çünkü birbirimize gerçekten uzağız ama çok iyi bir kızdı o konuda hakkını yemem iyi günümde de kötü günümde de her zaman yanımda oldu. diyorum ya kardeşten daha ötesi bana ailem bile falan onu çok severdi. gerçekten yani onun hakkında sana söyleyeceğim çok şey var ama işte şu an gerçekten gözlerim kaymış durumda aklıma sadece bunlar geldi diyebilirim.

0

en yakın arkadaşımı zahide.. üniversiteye gittiğinde tanışmıştım onunla gerçekten o kadar iyi bir insan ki şimdiye kadar çok dostum arkadaşım oldu ama onun yeri benim için çok farklıdır. o kadar temiz kalpli bir insan ki kendisi kürt ama hiic bir zamana on yyargili davranmadim .gerçekten türk arkadaşlarıma bin basar o kadar temiz kalpli o kadar güzel bir insan ki allah onu başımdan eksik etmesi. benim her zaman yanımda oldu kötü günümde de yanımda oldu iyi günümde de yanımda oldu. şu an maraş'ta üniversite okuyor ben üniversiteyi bitirdim ama onun yanına sürekli gitmeye çalışıyorum. bazen de o benim yanıma geliyor onu çok seviyorum inşallah her şey gönlünce olur zahide arkadaşım: seni çok seviyorum bütün mutluluklar bütün güzellikler seninle olsun ömrün uzun olsun güzel kalbin daim olsun.