0

en yakın arkadaşınızı tanıtır mısınız?

Karakter olarak açıklayın lütfen.

5 cevap
0

en yakın arkadaşım benim canım ciğerimdir . çocukluk arkadaşımdır kendisi. beraber ağlayıp beraber güldüğüm birisidir . yaşanmışlık anılar bizi bugüne kadar birbirimize bağlamıştır. benim dert ortağım sırdaşım canımın içidir . o benim elim ayağım gözün kulağım can yoldaşım olmuş ailem olmuş biridir . kendisi kara kaşlı kara ve güzel gözlü ipek gibi saçları olan sıcak samimi komik eğlenceli anlayışlı candan biridir . aynı zaman da avukatım gibi beni savunmayı çok iyi becerir. akıllı başarılı elinden her iş gelen işsiz kalmaz dediğiniz türden becerikli maharetli biridir . bir kedisi var çakıl diye ona hırkalar örer gözü gibi bakar .ben çakılın süt anneliğini yapmış biri olarak söylüyorum benim kankama yani dostuma olan düşkünlüğünü ara sıra kıskandığım olur. zaman zaman benimle çocuk olabilen zaman zaman bir abla şefkati ile yaklaşan benim güzel dert ortağım okur kendisi. hayatım boyunca iyilik var dediğim şükrediyoruz o güzel yüzünün hiç solmasini istemediğim hep mutlu olmasını istedigim güzel biridir . canımın ta içi .

1

en ama en yakın arkadaşım, eşimdir.. kocamdır.. ama benim herşeyimi anlattığım, derdime dermanın, sevincime ortağımdır..başka bir arkadaşı bu kriterlere göre ne yazık ki koyamıyorum..her birinde ille bir yerde aklıma bir şey takılıyor ve onun adını buraya yazmama engel oluyor. yolsa arkadaş çok baktığınızda.. eşimden başka bir de fadıl isimli arkadaşım vardır.. onu da diyebilirim.. ama onunla çok sık görüşme olanağımız yok kendisi iş adamı.. meşgul insan.. ama şu an desem tel açıp fadıl sana ihtiyacım var gel desem inanın iki eli kanda olsa gelir, kırmaz.. ama bende ona mani olmamak adına herşeyimi ona anlatamam.. eşime dediğim gibi anlatırım..bir de rahmetli annemin bir lafı vardır..derdin sıkıntın olduğunda herkese anlatma, anlatacağın kimse yoksa aç çeşmeyi akan suya anlat... su alsın götürsün derdini derdi.. biliyor musunuz bunu yaparım.. şu ekonomik sıkıntıların içinde kendimle başbaşa kaldığım düşündüğüm yerlerden biri de bulaşık yıkama zamanları.. o süreçte, annem aklıma gelir.. kendi kendimle kunuşurum.. kendime notlar düşerim.. akıllar veririm..eleştiririm.. kısacası cevap veriyorum.. eşim.. fadıl ve kendim diyorum..son kararım..

0

en yakın arkadaşım kendi kafamın içindedir. bana kimse ondan daha yakın olamaz. günün her saati benimle konuşur. rüyalarımda bile benimle birliktedir. aramızda gizli saklı hiçbir şey olmaz. yediğimize, içtiğimize ve giydiğimize bile birlikte karar veririz. bazı durumlarda birbirimizle ters düşüp kavga edebiliriz. ancak çok sürmeden barışıp orta yolu buluruz. ikimizinde karanlık tarafları olduğu için birbirimizle bu kadar iyi anlaşabildiğimizi düşünüyoruz. bir gün birbirimizden ayrılmamız demek büyük ihtimalle öldüğümüz anlamına gelir. bunun dışında delirdikçe birbirimize daha çok bağlanıyoruz. ve hiç bir ilacın bizi ayıramayacağını biliyoruz. biz birbirimize aitiz. kendisi de en az benim kadar yakışıklıdır. benimle beraber her sabah aynada kendine çeki düzen verir. yapmam gereken ve yapmamam gereken şeyler konusunda bana her zaman öğütler verir. onu dinlerim çünkü benim kadar zeki olan sadece o var. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

evet en yakın arkadaşımı gayet iyi tanıyorum en az kendim kadar tanırım

0

öğretmen oldu. issizken cok mutluyduk hep benimle takilirdi simdi en son 2 hafta once falan gordum