0

telefonda fazla konuşmayı sevmem.önceleri işim gereği iki telefon taşıyordum.telefonun biri susar öteki başlardı ötmeye.artık öyle ki telefon sesinden nefret ederdim.belki ondan olacak şimdilerde çok kısa konuşurum ve mecbur kalmadıkça telefonla konuşmuyorum.zaten biliyorsunuz cep telefonları elektromanyetik dalga yayarlar.radyasyon yayarlar.buda beynimize ve vücudumuza çok zararlı.onun için bu telefonu elinden düşürmeyenlere şaşıyorum.gerekli gereksiz kullanmamak lazım.benim en fazla konuşmam 10 dakika sürer telefonda.

0

telefonda iki saate yakın konuştuğum olmuştur annem uzaktayken özellikle çok konuşurduk şimdide kaynanamlar uzakta onlarla konuşuyoruz genelde torunlarini ozluyorlar sürekli onun hakkında görüşüyoruz . zaten mesajlaşmayo hiç sevmem aslında ben genelde telefonla konuşmayı tercih ederim. mesajda insanın kendini tam ifade edemediğini düşünen bir insanım. telefonda da yüz yüze kadar olmuyor tabiki ama hiç yoktan mesajdan daha iyi anlatıyorum anlatmak istediğimi çünkü mesajda yazılan başka yerlere cekilebiliyor yanlış anlaşılma olabiliyor.

1

yani telefonda en fazla bir buçuk saat bilemedin 2 saat konuşmuşumdur eşimle o zaman sevgiliyken yalnız bayağı bir konuşuyorduk. şimdi mesela ailenlmle konuşursam 45 dakika veya 1 saat sürüyor yani değişiyor diyebilirim. insan geçmişinde ne kadar konuştuğunu hatırlamaya bilir ama benim hatırladıklarım sadece bu kadar var.

0

ben telefonda dakika değil saatlerce konuşmuşluğum vardır .ben telefonda konuşmayı fazla sevmiyorum hatta konuşacak kelime bulmam ama bir konuştuğum zaman iki üç hatta dört saatten aşağıya konuşma bir gün hafta sonuydu ve sevgilimle hiç konuşmamıştık o gün sabahtan akşama kadar hem görüntülü hem sesli konuşmuştuk. bayağı konuşmuştuk sabahtan akşama kadar konuşmuştuk ya. benim kulağım yanmaya başlamıştı artık o kadar ozlemisiz ki birbirimizi telefon alev alacaktı nerdeyse.