0

çok isterdim ancak nasip değil galiba. inşallah birdahaki fuara katılacağım.

0

hayır bu dönem katılmak gibi bir niyetim yok açıkcası

0

katılmayı çok istiyorum aslında. böyle fuarlarda hem yazarlarla bir araya geliyorsunuz hem de yayınevi sahiplerine direkt ulaşıyorsunuz. yanında ucuz kitap alma şansınız da oluyor. benim yaklaşık 600 sayfa yazdığım bir kitabım var. bunu iki kitap olarak yayınlamak istiyorum. yayınevleri ile iletişime geçmem gerek. noterden kitabın bana ait olduğuna ait belgemi aldım. hırsızlık kopya olmasın diye. bakalım eğer anlaşabilirsek efsane iki kitap olacak.

0

katılmayı çok istiyorum, ancak işim olmazsa.

0

29 ekimde bu soruyu sormusum. o gün ödeme talebi gondermistim siteye. 24 ekimde uye olmus, sirf istanbul ltuyap kitap fuarina katilabilmek icin 5 gun icerisinde nasil bir aktiflik sagladiysam limite ulasmistim. tabiii tuyap kitap fuari 10 kasimda acilacakti ve bende 13 kasimda gidecektim fuara. ama ben kendimi her zaman fuara 10 kasimda gidecekmis gibi hazirlayip burada dq kazancimi baya arttirip bu odeme talebinden sonra iki kere daha odeme talebinde bulunmustum. site yonetimine de buradsn tesekkurlerimi sunuyorum voyle guzel bir siteyi olusturduklari icin. işte o zaman aktifligimin karsiligini alip 13 kadimda kitap fuarina gitmistim. ve cok guzel alisveris yapip tekrar evime geri dönmüştüm. cok guzel kitaplar almistim. birde listeyle gitmistim oraya. indirim yakalarim da yayainevlerinde belki diye, istedigim kitaplari yayinevine gore ayirmistim. istanbul tuyap kitap fuarina 210 tl ile gitmistim. yol parasi, 16 tane kitap, iki tane ayrac ve yemek parasinin hepsi bu 210 tl icerisindeydi. cok da guzel gecmisti. hatta martin yedisinde de cnr expo kitap fuari var. insallah bugun sitede biraz daha ugrasip kazsncimi biraz daha srttirayim da odeme talebinde bulunmak istiyorum. cunku iki kati kazançtan oturu odeme limitine ulasan cok olmustur, odeme talebinde bir yogunluk olusur diye bugun olusturacsgim odeme talebimi. inceleme gecikip odemem gec yatarsa en azindan kitap fuarinin oldugu tarihler icerisinde hesabima gecer diyr dusunuyorum. o yuzden mumkun olduğunca aktif olacagim bugun sitede. umarım bu fuarinda havasini almis olurum. ayy.. cok konustum farkindayim ama konu kitaplar ve fuar olunca tutamiyorum kendimi :)

0

ben bu sene katılmayı düşünüyorum herkes için önemli bir aktivite

0

tuyap fuarına katılmak istiyorum. ama her zaman yol işkence oluyor nedense. anadolu yakasına da yapılsa çok iyi olur.

0

ben allah nasip ederse ve buradan da paramı zamanında çekebilirsem katılacağım insallah. daha önceden gidenlerin bana tavsiyesi olacak mı acaba söyle yap, şöyle git. bu kadar paradan aşağı parayla gitme filan diye. birde girişler ücretli mi acaba?

0

tüyap kitap fuarına katılmayı çok isterdim fakat şuan için buna imkanım yok.