0

üstüne birşeyler koyup çizmek . bir çok kitap okudum küçükken okuduğum kitaplardan bir kaçı bunlara , ali baba , kırk haramiler , ömer seyfettin eserleri , sırp , yunan mitolojisi . okuduğum bir çok kitap arasında . özellikle hikaye , fabl özelliği taşıyan eserleri seviyorum.

1

kitaplar benim hayatımdır, yaşama ve öğrenme kaynaklarımdır. günde en az 400 (dörtyüz) sayfa kitap okumaktayım, ayda hiç okumadım dediğim zaman 10 (on) kitap okumaktayım. kitapsız hayat susuz çiçek olmaya benzer. her insan kitap okumak zorundadır, hayata objektif ve olumlu bakmak zorundadır.

0

kitapların insana illa ki birşeyler kattığını düşünüyorum. eğer hikayesi güzelse ders çıkarılabilir. öğretici içerikli ise kültür katabilir. ancak bunlar da yoksa o kitap en kötü kelime kattığını düşünüyorum ve evet kitap okumayı severim özellikle romanları.

1

çok seviyorum ve ayda ortalama 8 kitap bitiriyorum.

0

kitap okumayı çok severim ve bir çok kitap okumusumdur. hala da alıyorum okuyorum bana keyif veriyor. hiç saymadım bilemiyorum

0

çok severim tabikide, kitap okurken bulduğum huzuru hiç bir şeyde bulamıyorum diyebilirim.
herkese tavsiye ederim kitaplar en iyi dosttur..

0

çocuk yaşlardan itibaren kitap okurum. kitapsız bir hayat düşünemiyorum. hatta evde bir sürü okunacak kitap olduğu halde yeni kitaplar almaya devam ederim.

0

lise'nin başlarında severek birçok kitap okumuşluğum vardır. çevrenin etkileri bu yönden çok etrafımda hiç kitap okuyan olmadığı için erken sıkıldım. halbuki daha çok özen gösterip devam etseydim. okuma ve anlamam hızlanabilirdi. sınavlar daha kolay olurdu. bir insanın okuması az ise bir soruyu anlaması da epey uzun oluyor. bu yüzden süre kaybı oluyor. yanlışlarımız çoğalıyor. halbuki kitap okuma oranımız yüksek olsa başarı oranımız da yükselir.

1

kitap okuyorum okumayı sevmesemde, çünkü ilkokul çağında iki kizim var onlarla birlikte her gece saat 21.30 gibi bir aksilik olmazsa okuyorum ve birbirimize anlatiyoruz okudugumuz kitapları.

0

kitap okumayı çok severim çünkü kitap okumak ruhu besler kitap okumak her düşünceye karşı koymak gibidir bu sözümle yanlış anlamayın beni bir çok kitap okudum küçükken okuduğum kitaplardan birkaçı levent gerçekten okumaya değer bir kitap da küçüklüğüme göre şimdi güleceksiniz fakat saati ne saçmalıyor bu çocuk diyeceksiniz de ya bilmiyorum benim küçüklüğüm kitaplarla geçti o yüzden kitap okumayı çok severim ailevi bir alışkanlığımızdır

0

kitap okumayı çok severim. düzenli kitap okurum. bir kitap bitmeden mutlaka bir sonraki hazır plur

0

kitap okumayı gerçekten çok seviyorum bu zamana kadar bir çok kitap okudum, kütühpane gezdim kitap bile yazmayı denedim ama kısa makaleler yazabildim

0

kitap okumayı çok severim. yüze yakın kitap okumuşumdur.

1

evet okudum bir kaç kitap bitirdim , ama her kitabı okumam ben ,