0

annemin yaptığı en güzel yemek yoğurt çorbası ve kuru fasulye yemeği dir annem yaşlı olduğu için genelde eski yemekler yapmayı tercih eder eski geleneksel yemeklerimiz yaşatmak güzel bir şey

0

annem güzel yemek yapar aslında ama uzun zamandır yapmıyor genç kız gibi oturur kardeşim yapar herseyi ama yapsa en güzel sarma yyapıyor o da içinden gelirse ayda yıl da bir yoksa hiç hatırlamam bayramdir seyrandir yemek yapıp annem bizi davet etsin ama yaptirip davet eder yada hazır yemek söyler. uzun zamandır bu durumda neden olduğu konusunda bilgimiz yok ama anne yemeğini özlüyor insan . yap dedigimiz zaman kardeşin yapıyor diyip kestirip atıyor bunalımda diye bulasmiyoruz bizde.

0

anne yemeği diye kavram var.annem yapsında ne yaparsa yapsın.börekleri muhteşemdir.çorbaları sebze yemekleri köftesi dedim ya ilk damak tadım ne yersem onun yaptığı le kıyaslıyorum .yediğim her yemeği güzeldi.

0

benim annem her yemeği güzel yapar. çünkü ben annemin gerçekten yemeklerini çok seviyorum. eğer gene de sevdiğim yemeklerinden söyleyeyim. özellikle karnıyarık ,tavuklu pilav, lahana dolması, yaprak dolması gerçekten de çok güzel yapıyor çok seviyorum bir de ıspanak yemeği hani annelerimizin yemeğine kötü diyemeyiz. çünkü her insan kız da olsa, erkek de olsa annesinin yemeğini özler. ben de mesela annemin yemeklerini özlüyorum kız evlat olmama rağmen sonuçta el evine geldik. tamam ben de annem gibi yemek yapıyorum ama annemin yaptığı gibi olamaz hiçbir zaman hani her evlat böyle düşünür. ondan dolayı annemin yemeklerin hepsini seviyorum ve hepsini de yerim.