0

evet erkeklerde ağlar hemde bi kadın için eğer seviyorsa kaybetmek istemiyorsa kaybetmemek için ağlar koca adam ağlar mı demeyin eşim 31 yaşında yeri geliyor ağlıyor bazen bana karşı duygularını sevgisini anlatırken bile gözleri doluyor bu beni hem üzüyor hemde mutlu ediyor sevilmek çok güzel birşey

0

benim için ağlayan erkek olmadı bundan dolayı yorum yapamıyorum

0

tabi ki de ağlar. çok değer verdiyse ağlamaktan çekinmez bence. ayrıca bir erkek sadece sevdiği kadın için değil kızı olduğunda da ağlar mutluluktan. bu yüzden sadece olayı sevgili olarak düşünmemek gerek bence.

0

seven erkek ağlar ama herkesin içinde yapmaz. seven erkek o kıza ne kadar değer veriyorsa o kadar çok ağlar aga. anılar aklına gelir. yaşadıkları aklına gelir. mutlu oldukları aklına gelir. sadece sevgilisi veya sevdiği kız için ağlamaz. bunun da altını çizmek gerekiyor.

0

yani ben diğer erkekleri bilemem ama beklerken 4 tane erkek benim için ağlamıştı ama ben hiçbir şekilde sevemedim onları resmen kapının önünde nöbet tuttular ailem de biliyor hatta insan sevemedim mi ,sevemiyor. zaten ben kendilerine de söyledim beni sevmeyin istemiyorum ama onlar sevmeyi tercih etti ve ben onlardan ayrıldıktan sonra da bana beddua ettiler. al peki ben hiçbir şey yapmadım ben onlara sevme dedim sadece yani ağladılar yani çok vicdansızdım o zamanlar şimdiki aklım olsaydı yapmazdım. şu an görsem özür dilerim ve beni affetmelerini söylerim ama şu konuda affetmeden yani hakkını bana helal etsinler zaten ben evlendim artık işim olmaz. sadece önemli olan zaten birinden helallik almaktır ,ben de helallik isterim. ama eminim ki; ağlayan erkek vardır. gerçekten çok sevdim ağlıyorlar.

0

ağlayan erkek güçsüz erkektir. ağlayan erkek görünce soğuyorum ben hele bir aşk sevdasına ağlıyorsa daha kötü. ölen birinin arkasından ağlayan erkek samimidir. candır ama aşk acısı nedir ki yani.

0

erkekler tabii ki de kızlar için aglayabilirim çok seven bir erkek sevgilisinden ayrıldı ayrıldığı ayrıldığı zaman ağlayabilir

0

yeri geldiğinde ağlar neden ağlamasın erkeklerde insan

0

evet erkeklerde kızlar için ağlayabilir yani neden ağlamasın ki. erkekler ağlamaz diye bir kural yok bunu erkekler sürekli söylüyorlar ama ağlayabilirler. aşık olan insanların ben çok ağladığını gördüm özellikle de çevremde sevip aşık olan ağlayan çok erkek arkadaşım va. allah aşık olan kavşağı yeni herkesin yardımcısı olsun ağlayan erkek bence çok masumdur ve çok güvenilirdir.