0

para kazanırken alın teri ile kazanılan para çok farkıdır. neden mi helaldir, sünnettir, bereketlidir, seni ihya eder. ama burda bps beleş para kazanıyor uz alın teri yok ama nefsimize karşı koyamıyoruz. alın yeri ile alınan ekmek ,çocuklarına helal yedirmek güzeldir.

0

para kazanmada alın teri en önemli faktörlerdir. alın teri işini seven biri için hiç önemli değildir.

0

para kazanmakta alın teri olursa o para helal paradır.alın teri yoksa uğraş yoksa zaten o para haydan gelir huya gider.öyle kazanç olmaz olsun.toplumumuzda bedavadan çalışmadan ,alın teri dökmeden para kazananlar çoğalmaya başladı artık.işin kötüsü bunlar insan yerine konuyor.toplumda saygı görüyorlar.bir sürü isim sayabilirim ünlü ünsüz bu şekilde.ama burası yeri olmaz.zaten herkes bunların kim olduğunu biliyor.ben her zaman emeğimle alın terimle para kazanmaya çalışmışımdır.etik olanda budur.

1

para kazanmada alınteri tabii ki de çok çok önemli. rabbim yorumlayan insanı, alınteri akıtmayan insanı hiçbir zaman sevmez
hani parayı helal yoldan kazanmak istiyorsan. her zaman alın teri dökerek para kazanacaksın. zaten diğer türlü alınteri dökülmedi mi ,yorulmadın mı o kazandığım para da hiçbir şekilde hayır göremezsin. helal para da olmaz helal para olsa bile alınteri dökülmüş ve kazanılmış para gibi olmaz. ondan dolayı alınteri döküm para kazanmak her zaman önemlidir ve helal paradır.

0

para kazanmakta alın teri en önemli şeydir bence. havadan gelen paranın kıymeti yok zaten geldiği gibi gidiyor öyle paralar istemem de zaten öyle bir param olsun. alin teriyle helal para kazanmak varken farklı yollara girmenin geregi yok bence . öyle param olacağına hiç olmamasıni tercih ederim heralde.