1
1

evet, ben de gün içerisinde fazlaca su içiyorum. günlük içtiğim su kesinlikle 3 litreyi geçiyordur diye düşünüyorum. elimde sürekli su şişesiyle dolaşıyorum. zaten son zamanlarda sanırım bir rahatsızlık geçiriyorum ve ne kadar su içersem içeyim sürekli olarak kendimi susuzmuş gibi hissediyorum ve devamlı su içme ihtiyacı içerisinde oluyorum. böyle olduğu zaman da aslında bir süre sonra çok fazlaca bir rahatsızlık hissi oluyor. insanın karnı şişiyor sürekli olarak tuvalete gitme ihtiyacı hissediyor.
bazen suyu içiyorum daha arkamı dönmeden tekrardan geri dönüp yine su içme ihtiyacı hissediyorum. yani gerçekten son zamanlarda bu durum oldukça saçma bir hal almaya başladı ve tamamen bir kısır döngü içerisine girdi.su içiyorum tuvalete gidiyorum , su içiyorum tuvalete gidiyorum gerçekten çok saçma bir durum oluyor buda. yani çok sorunuza bu cevabı verirken bile devamlı su içtim su dedikçe susuyorum zaten evet su içmek yani gün içerisinde en azından 2 litre kadar su içmek sağlık açısından oldukça faydalı bir şey. ancak bence bunun sınırı aşıldığı zaman bir yerden sonra böbreklere de fazlaca zarar veriyor. böbreklerimin yorulduğunu düşünüyorum bazı zamanlarda ağrı bile oluyor .o yüzden her şeyin fazlası zarar fazla su içmenin bile çok fazla zararı olabilir vücudumuza. o yüzden şu anda kendimi biraz frenlemeye çalışıyorum ve susadığım zaman biriktiriyorum su içme olayını bir kere de topluca içmeye çalışıyorum. ama becerebildiğim kadar işte. galiba yakın zamanda bu problemle alakalı bir doktora gitmem gerekebilir. çünkü insanın hayat kalitesini bile düşürebilecek bir noktaya geliyor.

0

evet buradayım ben çok fazla su içiyorum günlük herhalde 2 litre su bitiriyorum. ama su içmenin herhangi bir zararı yoktur yani çok fazla su içiyorum neden böyle bilmiyorum ama normalde kış günleri insanlar susamazlarmış. ama ben çok susuyorum sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum. bazen annemle kadar su içiyorsun diye kızıyor ama ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum ve suyun hayat olduğunu düşünüyorum. siz de bol bol suyunuzu için içinizi pisliklerden arındırın diyorum .su içmek hayattır her zaman su içerim özellikle de geceleri rüyadan uykudan falan uyandığımda o kadar susuyorum ki sanki ağzımın içi yanıyor gibi hissediyorum sürahiye su dolduruyorum ve vallahi sürahinin hepsini içiyorum neredeyse ..ya da yemekten sonra çok susuyorum yemeğin ortasında su içme ihtiyacı duyuyorum neden sürekli böyle oluyor anlamıyorum ama bence bir an önce bu huylarımı son vermeliyim çünkü ben de biraz fazla olduğunu düşünmeye başladım.