0

eve tzor am a digerlerinden yine kolay her gun yeni sorular gelse daga guzel cunku hen bu site yanindayim cunku anket yok bisey yok ve daga guzel bence.

0

cok zor degil... sadece soru sormak yerine cevaplama yoluna giderseniz daha fazla kazandiginizi gotecrksiniz. birde sitede aktif olup olmamaniza bagli kazanip kazanamamak... mesela sen buraya gunde 15 dakika ayirirsin kazanabilecegin en fwzla kazanc 1 lirw bilemedin bir bucuk lira... ama ben bu siteye 6-7 saat ayiririm en az 7-8 tl kazanirim. kazanip kazanmamak üyelerin ellerine birakiliyor burada... ama biraz uğraştırıyor orasi ayri... en azindan telefonda facebook, instagram da takilacagima burada takilirim o surede en azindan ufak tefek birkac kurus geliyor...

0

evet zor ama cok zor degil mesela.cok demek ıcın neredeyse hıc kazanamamak lazım ama burası azda olsa kazandırıyor.birde buranın sevdigim bir özelligi parayı banka hesabına gecmeleridir.diger para kazandırma sıtelerı parayı banka hesabına degılde farkli seylere gondermek ıstıyorlar.iste örnegin payer paypal yandex money gıbı seyler ınsanı ugrastıran seyler.en guzeli en temızı her zaman banka transferidir.

0

cok zor değil ama uğraştırıcı. yoğun bir şekilde sitede aktif olman lazım. yarışma kurallarına uymak lazım.

0

çok zor değil. yine de akmasa da damlıyor misali 5 günde fazla takılmadan 25 tl limit yapıp çektim bile. hatta yakın zamanda (1-2 gün içerisinde) yeniden ödeme talebinde bulunacağım.

0

emek vermeden para kazanmak diye bir şey yok boş zamanın varsa oturup buna odaklan ve azda olsa bi gelir elde etmeye bak

0

evet oldukça zor ama vakit geçirmek için oldukça güzel